Καραπαπάς σε Λεουτσάκο: “Είσαι πιόνι – Απορώ πώς οι ομάδες δεν σε έχουν πετάξει έξω από τη Λίγκα”!

Print Friendly, PDF & Email

Επίθεση στον πρόεδρο της Super League 2, Λ. Λεουτσάκο, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακου, Κ. Καραπαπάς, με αφορμή τα παράπονα για τη διαιτησία που εκφράστηκαν με την αποχώρησε της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα.

Μεταξύ άλλων ο Καραπαπάς είπε κατά τη διάρκεια του ΔΣ της “μικρής λίγκας” τα εξής:

«Εσύ μπορείς να μας πεις τι παριστάνεις εδώ; Ομάδα δεν εκπροσωπείς αλλά εκπροσωπείς εδώ το παραποδόσφαιρο απο ότι φαίνεται.

Θέλω να γνωρίζουν όλες οι ομάδες ότι το καλοκαίρι φτάσαμε κοντά σε λύσεις για την κατηγορία. Βρήκαμε χορηγό για τα αεροπορικά εισιτήρια όλων των ομάδων, είχαμε συμφωνήσει σε όλα με ασφαλιστική εταιρεία για τη SL2 και το μόνο που ζητήσαμε σαν Λίγκα ήταν να είναι η SL2 με τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Είπες ναι και μετά πήρες τη θέση που σου είπαν. Και τινάχτηκαν ολα στον αέρα. Και όλο το θέμα ήταν να γίνει η επαγγελματική διαιτησία πράξη. Να μη γίνονται τα όργια που γίνονται. Να αλλάξουμε εποχή επιτέλους.

Να ενημερώσω ότι και περσι δεν θα είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο η Λίγκα. Όμως θυμάστε νομίζω όλοι πως κάποιοι τρέξαμε, πιέσαμε και πέτυχε. Απόδειξη της αχρηστίας της διοίκησης της Λίγκας είναι ότι σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Κάθε χρόνο ξεκινάμε χωρίς τηλεόραση, οι ομάδες δεν παίρνουν μια από το χορηγό, κανείς δεν ασχολείται με το να πάρει η κατηγορία μεγαλύτερο ποσοστό από το Στοίχημα.

Σε ρωτάω λοιπόν τι κάνεις εσύ ως Πρόεδρος. Ποιά είναι η αντίδραση σου σε όλο το χάος με τη διαιτησία;

Ο Ολυμπιακός έφυγε απο το γήπεδο. Ιστορικές ομάδες με ατέλειωτο κόσμο, η μεγάλη ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα, βγάζουν ανακοινώσεις. Όλες οι ομάδες της Κρήτης σφάζονται στο γόνατο από τους διαιτητές που βάζουν για δοκιμαστικά τεστ και για το αν θα προχωρήσουν στο μέλλον. Αν είναι υπάκουοι θα τους πάνε πιο ψηλά. Οι φίλοι σου οι στοιχηματζήδες… Που κονομάνε από τα στημένα τόσα χρόνια.

Για πες μας λοιπόν τι έκανες για τη διαιτησία; Πήγες στην ΕΠΟ; Ζήτησες το λόγο από το Μάνταλο; Και μη μου πει κανείς ότι ορίζει ο Μπένετ. Απορώ πως οι ομάδες δεν σε έχουν πετάξει έξω από τη Λίγκα. Και επίσης απορώ πως σε ανέχεται και η δουλειά σου να μην πατάς ποτέ. Και θέλω πραγματικά να μου πεις εδώ μπροστά σε όλους:

Για ποιό λόγο παραμένεις Πρόεδρος της SL2; Τι ακριβώς κερδίζεις; Επίσης νομίζεις ότι έτσι θα συνεχιστεί το παραμύθι; Νομίζετε ότι οι ομάδες θα κάθονται να σας βλέπουν;

Εσύ μπορεί να έχεις αποφασίσει να είσαι πιόνι του Μελισσανίδη, του Γιαννάκη. Όμως το ποδόσφαιρο, πως θα πάει έτσι μπροστά; Ας μπει λοιπόν Πρόεδρος ένας ιδιοκτήτης ομάδας που βάζει τα χρήματα του. Και γύρνα εσύ στον Σαμαρά, στη Βουλή ή όπου νομίζεις. Η αν θέλει να σε προσέχει ο Θεοδωρικάκος πήγαινε εκεί. Νομίζεις ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα. Εγώ δε θα πω ότι η Super League 2 είναι μπ….λο, όπως είπε ο κ. Ροκάκης. Εκεί υπάρχει τάξη. Εγώ σε ρωτάω να πεις εδώ μπροστά σε όλους. Δε σε νοιάζει που είσαι ένας μπροστινός και άλλα συμφωνείς και άλλα πας και κάνεις; Ότι σου πούν αυτοί που σε διατάζουν»

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή