Καρυπίδης: “Ενοχλεί πολύ ο Αρης – Λύθηκαν πολλά προβλήματα στη διαιτησία με τον Κλάτενμπεργκ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κόσμος των Σπορ” και αναφέρθηκε στην πορεία των “κίτρινων” την εφετινή σεζόν, στο έργο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και στις απειλές που δέχεται επειδή ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Εχω μία στεναχώρια γιατί ο Αρης δέχεται πίεση από παράγοντες που δεν θα έπρεπε να κυνηγάνε την ομάδα και εμένα προσωπικά. Εγώ και όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και είναι περήφανος. Ο Άρης έχει επιστρέψει, έχει εδραιωθεί. Έρχονται κάποιες στιγμές που πιέζομαι πολύ, παρόλα αυτά δε μας λυγίζει τίποτα. Δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλεί τόσο πολύ ο Άρης. Ένα κομμάτι ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει βρεθεί πολύ ψηλά. Επιχειρηματικά δεν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Ολα είναι σύννομα, ούτε παρανομίες, ούτε παρατυπίες. Δεν γίνεται για το ποδόσφαιρο να δέχομαι μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα και να δέχομαι απειλές. Τώρα έχουν σταματήσει.

Περάσαμε δύσκολα, ειδικά στη Β’ Εθνική, δεν μπορούσα όμως να τα παρατήσω, διότι δε θα υπήρχε επόμενη μέρα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη διαιτησία, λύθηκαν πολλά με τον Κλάτενμπεργκ, αλλά δεν έχουν λυθεί όλα κι αυτό γιατί κάποιοι είναι πολύ ισχυροί. Να κρατάμε λοιπόν χαμηλά την μπάλα. Έχω κάνει και εγώ λάθη πάνω στα νεύρα μου με αναρτήσεις στα social media, αλλά δε γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγμα. Θέλουμε να έρχονται οι διαιτητές και να μας σφυρίζουν 50-50.

Έχουμε μια λίστα με όλες τις παλιές αμαρτίες και είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Αυτά δε γίνονται. Αν μου έλεγε κάποιος, όταν ανέλαβα, ότι υπάρχουν όλα αυτά ίσως δεν έμπαινα στον Αρη.

Το παρασκήνιο υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Αν έχεις καλή ομάδα θα εκτεθούν. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι, δεν χρησιμοποιώ τον Άρη για να καλύψω τα δικά μου λάθη ή τα επιχειρηματικά ρίσκα που παίρνω. Είμαι στρατιώτης στον Άρη, δουλεύω για τον Άρη, δεν είμαι εγώ ο Άρης, εκπροσωπώ το σύλλογο και δεν τον χρησιμοποιώ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή