ΚΕΠ: “Καταγγελία στην FIFA αν η ΕΠΟ δεν εφαρμόζει τους διεθνείς κανονονισμούς – Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσέφυγε ο Γκιάρο”

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
ΠΡΟΣ
1.ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ,
2.ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ
        ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Της Κοινωφελούς Ένωσης Προσώπων με την επωνυμία “ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΚΕΠ” που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα
Κύριε Πρόεδρε – Αξιότιμα Μέλη,
Εν όψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ κι επειδή στην ημερήσια διάταξη της υπάρχει και το θέμα του διορισμού νέων Τακτικών Δικαστών στα όργανα της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων είναι και το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:
Όπως γνωρίζετε,  επί των προηγούμενων καταγγελιών μας κι αιτήσεων περί παύσης συγκεκριμένων μελών του ΔΔΠ, όχι μόνο δεν κληθηκαμε ενώπιον Σας για να σας αναπτύξουμε τις θέσεις μας αλλά ούτε  μας απαντήσατε, ούτε εφαρμόσατε το Καταστατικό της ΕΠΟ παύοντας τα μέλη που παραβίασαν τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς και δεν ανταποκρίθηκαν στα διαιτητικά καθήκοντα τους.
Αντίθετα τα μέλη αυτά αποθρασυνθηκαν και  συνέχισαν να ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ FIFA-UEFA ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ,ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ MARA!
Αυτή η παράνομη συμπεριφορά ανάγκασε το μέλος μας Ronaldo GUIARO μαζί με τον νομικό σύμβουλο μας κ. Γεωργιο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ να υποβάλλει Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά του τέως Προέδρου του ΔΔΠ Αρεοπαγίτη κ.Γεωργιου ΑΥΓΕΡΗ, του μέλους του ΔΔΠ, Προέδρου Εφετών κ.Ιωαννη ΜΑΡΟΥΔΗ και του μέλους του ΔΔΠ, Δικηγόρου κ.Δημητρας ΘΩΜΑ, ενώ εκκρεμούν και Αγωγές Ακύρωσης κι άλλων μελών μας ενώπιον του Εφετείου Αθηνών.
Συγχρόνως σας έχουμε υποβάλλει αναφορές, τόσο εναντίον αυτών των διαιτητών, όσο κι εναντίον του διαιτητή του ΠΣΑΠΠ, ο  οποίος έφτασε στο σημείο να υποβάλλει αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της ΚΕΠ,του νομικού συμβούλου της κ.Γεωργιου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ,του Προέδρου κ.Χρηστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ,του Γραμματέα κ.Ευθυμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ και των μελών κ.Χρηστου ΗΛΙΑΔΗ και Ronaldo GUIARO ζητώντας ως αποζημίωση το ιλιγγιώδες ποσό των 250.000€!
Μάλιστα ο ίδιος διαιτητής ανέλαβε ως πληρεξουσιος δικηγόρος τα μέλη του ΔΔΠ που ενάγονται με την Αγωγή Κακοδικιας και συνεχίζει με όλα τα υπόλοιπα μέλη (πλην του κ.ΑΥΓΕΡΗ που παραιτήθηκε) να δικάζει ως διαιτητής του ΔΔΠ, όπως κι ο διαιτητής -δικηγορος κ.Δημητριος ΣΤΑΘΗΣ,ο οποίος κατέθεσε, μαζί με την κ.Δημητρα ΘΩΜΑ,ως μάρτυρας υπέρ του στην συζητηθείσα αγωγή του εναντίον μας.
ΕΠΕΙΔΗ οι συγκεκριμένοι διαιτητές μαζί με τους Τακτικούς Δικαστές κ.Ι. Μ.,κ.Α. Κ. και κ.Σ. Κ. έχουν κατ’επαναληψη παραβιάσει τους κανονισμούς εκτελώντας πλημμελώς τα διαιτητικά καθήκοντα τους.
ΕΠΕΙΔΗ είναι ηλίου φαεινωτερον οτι εντός του ΔΔΠ, έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί συντονισμένα εις βάρος μας ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ-ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ , όπου Δικαστές και Δικηγόροι συνεργάζονται κυρίως κατά των μελών και του νομικού συμβούλου της ΚΕΠ,
ΕΠΕΙΔΗ, όπως αντιλαμβάνεστε, ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, όσο συνεχίζετε να διατηρείτε ως μέλη του ΔΔΠ διαιτητές που βρίσκονται σε αντιδικία ή εχθρότητα με τον νομικό σύμβουλο και τα μέλη της ΚΕΠ.
ΕΠΕΙΔΗ επομένως ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ μόνο οι δύο νέοι Τακτικοί Δικαστές που θα ορίσετε στο ΔΔΠ, καθώς πρέπει να αντικατασταθούν και τα καταγγελλόμενα μέλη.
ΕΠΕΙΔΗ η ΕΠΟ εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς τιμωρίας υπό αναστολή από την FIFA λόγω της υπόθεσης ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ,
Ως εκ τούτου,για τελευταία φορά,σας προειδοποιούμε οτι σε περίπτωση που δεν επιβάλλετε στο ΔΔΠ την συμμόρφωση του με τους ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ  και τον σεβασμό στις εγκυκλίους της FIFA και στις αποφάσεις του CAS,θα αναγκασθουμε να καταγγειλουμε στην Γενική Γραμματέα της FIFA κ.Fatma SAMURA.
                   Αθήνα 12.2.2024
    Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
     Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή