Κι άλλος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του εν ώρα αγώνα – ΕΠΣ Αργολίδας: Αναστολή αγώνων, ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια

Πηγή: argolikeseidhseis
Print Friendly, PDF & Email

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, κι ενώ είναι πρόσφατο το τραγικό συμβάν στην Καρδίτσα, έχασε τη ζωή του εν ώρα αγώνα, αυτή τη φορά στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.argolikeseidhseis.gr:

“Δυστυχώς ο 46χρονος ποδοσφαιριστής Θ.Σ. δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέληξε βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της Αργολίδας

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που είναι επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών με κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο, κατέρρευσε αργά το απόγευμα στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού.

Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου να σημειωθεί ότι δεν εφημέρευε και άνοιξε μόνο και μόνο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.

Εκει οι γιατροί έκαναν το αδύνατο δυνατό για να τον σώσουν όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο  Νοσοκομείο Ναυπλίου που έχουν σπεύσει η οικογένεια του και οι συναθλητές του.”

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας: 

“Με απόφαση του Προέδρου και του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εις ένδειξη πένθους  για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή, ΣΑΚΗ ΣΑΡΑΝΤΗ  αναστέλλονται  για σήμερα 30 /01/2023 όλες οι  αθλητικές δραστηριότητες( προπονήσεις Προεθνικών Ομάδων Κ-14, Κ-16, φιλικοί αγώνες, προπονήσεις ομάδων, προπονήσεις club) που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Την επόμενη αγωνιστική 03-04/02/2023 σε όλους τους αγώνες της Ένωσής μας θα τηρηθεί 1(ενός λεπτού) σιγή  και όλες οι ομάδες θα αγωνισθούν με μαύρα περιβραχιόνια.”

Διαβάστε ακόμα:

Tραγωδία: “Έφυγε” εν ώρα αγώνα ποδοσφαιριστής στο τοπικό Καρδίτσας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή