Κίνδυνος αφαίρεσης 5 έως 10 βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα – Η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής – Τί υποστηρίζει η ομάδα της Ηπείρου

Print Friendly, PDF & Email

 

Βάσει των άρθρων που κλήθηκε σε ακρόαση και των παραβάσεων που του χρεώνεται, ο ΠΑΣ κινδυνεύει με αφαίρεση 5-10 βαθμών, χωρίς πάντως η εισήγηση της ΕΕΑ να είναι δεσμευτική, αφού απαιτείται απόφαση από τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου στα οποία παραπέμφθηκε το πόρισμα της ΕΕΑ

Η υπόθεση αφορά σε μία οφειλή προς τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος είχε αγωνιστεί τη διετία 2011-13 στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει τα εξής:

“Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021.

ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΣΕ.

ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPER LEAGUE 1.

ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.”

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε «στο ίδιο έργο θεατές». Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φαινόμενο κλήσης μιας ομάδας Παρασκευή απόγευμα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός κρίσιμου αγώνα χωρίς την δυνατότητα απάντησης. Γνωρίζουμε καλά πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο. Πλέον όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο Π.Α.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού η εισήγηση της ΕΕΑ δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα από την στιγμή που η υπόθεση για την οποία υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, έχει κλείσει οριστικά και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου.

Εμείς γνωρίζουμε καλά την αλήθεια και θα την καταθέσουμε για να την δουν όχι μόνο οι φίλοι του Π.Α.Σ. Γιάννινα και όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Για τον Π.Α.Σ. είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας.

Τέτοια περιστατικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την πεισμώσουν και όπως τον Απρίλιο θα είναι κάποιοι άλλοι που θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή