Κλάτενμπεργκ: Θα συζητήσω για το ρόλο μου στην Ελλάδα με τους υπεύθυνους της ΕΠΟ και της UEFA

Intime/Στέλιος Βολιτάκης
Print Friendly, PDF & Email

ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αποκλειστική δήλωση στο sportday.gr, αναφέρεται στη συνεργασία του με την ΕΠΟ, μετά τη συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

«Στα τέλη Ιουλίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το πλάνο προέβλεπε να ολοκληρωθεί το project που ξεκινήσαμε και να τεθεί σε ισχύ η επαγγελματική διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει στη δήλωσή του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και συνεχίζει διευκρινίζοντας:

«Αντιλαμβανόμενη πλήρως τη θέση μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αιγύπτου επικοινώνησε με τον ατζέντη μου και ξεκινήσαμε συζητήσεις προκειμένου να αναλάβω ρόλο συμβούλου της για την ανάπτυξη της διαιτησίας στη χώρα και την εκεί εκπαίδευση των διαιτητών. Συζήτησα το σχέδιο μου με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και τους ανέλυσα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για να υπάρξει ταχύτατη αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των διαιτητών», συνεχίζει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και καταλήγει αναφερόμενος στο μέλλον της συνεργασίας του με την ΕΠΟ.

«Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου που έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά και οι συζητήσεις ανάμεσά μας βρίσκονται σε εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες μέρες σκοπεύω να συζητήσω το ρόλο μου στην Ελλάδα τόσο με τους υπευθύνους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσο και με τη ΟΥΕΦΑ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή