Κούγιας μετά την κατάθεση στον Άρειο Πάγο: “Εγκληματική οργάνωση διοικεί την ΕΠΟ και ελέγχει την ΚΕΔ – Θα τους κλείσω φυλακή”! (audio)

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sportstonoto.gr o πρόεδρος της Κορίνθου, Αλ. Κούγιας έκανε λόγο για “εγκληματική οργάνωση που διοικεί την ΕΠΟ και ελέγχει την ΚΕΔ”, προσθέτοντας ότι σπαταλούν τα λεφτά της Super League, λαμβάνουν τεράστιους μισθούς από την ΕΠΟ, είναι ” ανεπάγγελτοι που ζουν από το ποδόσφαιρο.

Προχώρησε σε χαρακτηρισμού σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, του Γιάννη Παπαδόπουλο κ.α., υποστήριξε ότι ο Στ. Μάνταλος κάνει κουμάντο στην Α’ Εθνική, και ότι Ζαγοράκης “γελοιοποιήθηκε”, από το πέρασμά του στην ΕΠΟ.

Όσο για την απόπειρα να κατεβάσει το παντελονάκι το διαιτητή του αγώνα με τον Παναργειακό ισχυρίστηκε ότι “του χάιδεψα τον ποπό. δεν πήγα να του κατεβάσω το παντελόνι”!

Επίσης προέβλεψε ότι η διοίκηση της ΕΠΟ θα αλλάξει όταν τα μέλη της κατηγορηθούν για κακουργήματα.

Της συνέντευξης είχε προηγηθεί κατάθεση που επί 3,5 ώρες έδωσε ο Κούγιας για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Οικονόμου, ο οποίος έχει δώσει εντολή για να γίνει έρευνα για θέματα διαφθοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ακούστε την εκπομπή:

  • Η δημοσίευση δηλώσεων και αρθρογραφιών δεν προϋποθέτει την υιοθέτηση του περιεχομένου τους από το soccerplus.gr

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή