Κούγιας: “Είδα δύο στημένες διαιτησίες – Σκοπός ήταν να μην κερδίσουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ” (vid)

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για «στημένες διαιτησίες», τονίζοντας ότι ο στόχος ήταν να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης» και να μην πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Αναλυτικά όσα είπε στην διαδικτυακή εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούτζου:

“Είδα δυο στημένες διαιτησίες, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι αποτέλεσμα σχεδίου. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα κέντρο που καθορίζει μέσω διαιτητών τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη και τελικώς όλα  λειτουργούν υπέρ μιας ομάδας, όσο και τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Superleague και θα ανέβουν από τη Superleague 2.

Όποιος κάνει μία μελέτη που αφορούν τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν όσο και αυτές που θα ανέβουν θα δει κάτι πολύ σημαντικό. Όλα τα βλέπουμε και θα τα αναδείξουμε.

Θα έπρεπε και οι ίδιες οι ομάδες να ξεσηκωθούν. Δεν είσα αντίδραση από τον Παναθηναϊκό. Όλα σκεπάστηκαν κάτω από το χαλί γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και κέρδισε. Δεν ήταν καλύτερος από τον Άρη. Ο διαιτητής έβλεπε μόνο κίτρινα. Σκοπός ήταν να μην κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή να μην πάρει καλό αποτέλεσμα.

Όποιος είδε το παιχνίδι του ΟΦΗ χωρίς να έχει αναμείξη του ΟΦΗ, όταν βάζεις διαιτητή Πουλικίδη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όποιος ξέρει ποδόσφαιρο είδε πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στην Τρίπολη. Τέτοιο πέναλτι δίνεις όταν δε σέβεσαι τίποτα.” (…)

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή