Κούγιας για το Άρης – ΑΕΚ: “Αυτό που έκαναν ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη στάθηκε στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ άφησε «αιχμές» για τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο σχετικά με την ανατροπή του σκορ από την Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού  Αλέξης Κούγιας:

«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο.

Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες.

Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή