Κοξένογλου: Τα ποσά που δίνουμε στην ΕΠΟ ξεπερνούν κάθε λογική

Κάτια Κοξένογλου / INTIME SPORTS
Print Friendly, PDF & Email

Για την επαγγελματική διαιτησία και τις σχέσεις με την ΕΠΟ όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο, η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League 1, K. Kοξένογλου, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

“Με Έλληνες διαιτητές θα γίνει η επαγγελματική διαιτησία. Θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι φορείς για να δούμε πως θα τρέξει αυτό το πλάνο. Αποφασίσαμε ως πλειοψηφία να συνεργαστούμε με τον Κλατενμπεργκ. Δεν καταλαβαίνω γιατί η επαγγελματική διαιτησία να μην βρίσκεται στους κόλπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θέλουν να έχουν αυτόν τον πονοκέφαλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να εξαρτάται σε τέτοιο βαθμό από την ομοσπονδία.

Τα ποσά που δίνουμε στην ομοσπονδία ξεπερνούν κάθε λογική. Τι γίνεται με αυτά τα χρήματα; Τα ερασιτεχνικά σωματεία διαμαρτύρονται ότι ψυχορραγούν. Έργα δε γίνονται. Γιατί να μην τα διαθέσω εγώ;
Θα θέλαμε να μιλήσουμε για την οικονομική σχέση. Είναι δύσκολο για τις ομάδες. Αν πάρετε έναν κατάλογο παραβολών και θα δείτε. Χαράτσια και παράβολα. Υποφέρουν οι ιδιοκτήτες. Έχετε ακούσει να αγοράζει ομάδα και να δίνει χαράτσια στην ομοσπονδία. Είναι δίκαια τα αιτήματά μας. Ελπιζω στην ομοσπονδία να καταλάβουν τα μισά από αυτά που θα τους πούμε…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή