Μαρτίνς: “Επικίνδυνος και ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρου του ΟΑΚΑ, έμοιαζε με πίστα για πατινάζ”

Print Friendly, PDF & Email

Στην κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ επικεντρώθηκε κυρίως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 1-1 μεταξύ ΑΕΚ και των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν μοιάζει με ποδοσφαίρου, αλλά με πίστα πατινάζ. Οι παίκτες δεν είχαν σταθερότητα και κανένας δεν ήθελε να παίξει σε αυτόν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός βελτιώθηκε, έγιναν φάσεις από την πλευρά μας, υπήρξε βελτίωση του θεάματος, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν καλής ποιότητας εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες ήταν πιο συγκρατημένες, κοίταζαν περισσότερο να αμυνθούν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες ήθελαν περισσότερο να δημιουργήσουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για τα λάθη των παικτών του είπε: «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε ή να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος όμως για ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ ήταν πιο ανταγωνιστική από Άρη και Παναθηναϊκό στη σειρά ντέρμπι που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Το πρωτάθλημα είναι μέχρι το τέλος πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο Άρης κάνει μια καλή πορεία και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή