Με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Print Friendly, PDF & Email

Φαινομενικά τα πράγματα είναι τακτοποιημένα. Η νέα ιδιοκτησία, που ανέλαβε τις τύχες του μαγαζιού τον Μάρτιο του 2021, έχει τοποθετήσει τους δικούς της ανθρώπους σε όλα τα πόστα -καίρια και μη – και επέλεξε το νέο πρόεδρο, ο οποίος οποίο τυγχάνει ευρείας αποδοχής, λόγω της αμοιβαιότητας, που βασίζεται στην άγραφη συμφωνία.

Βέβαια, αν η συμφωνία δεν επεκταθεί με την ίδια λογική, κατ’ αναλογία και κατ’ αντιστοιχία στις υπόλοιπες θέσεις και δη σ’ αυτήν του «εκτελεστικού διευθυντή», που με το νέο καταστατικό είναι η δεύτερη πιο σημαντική θέση στην ομοσπονδία, τότε δεν θα έχει τηρηθεί, θα έχει παραβιαστεί και η βάρκα θα μπατάρει προς τη μία πλευρά με όσους κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Από το Σεπτέμβριο και μετά οι δύο κρίσιμες θέσεις αλλά και γενικότερα το μαγαζί έχει περάσει στον πλήρη έλεγχο της μια πλευράς και παρότι το χρονικό διάστημα δεν είναι μεγάλο ώστε να δικαιολογείται φθορά και αλαζονεία, τα φαινόμενα κακής διακυβέρνησης είναι τέτοια που έχουν ξανανοίξει σε κάποιους την όρεξη.

Η αλήθεια είναι ότι στις εκλογές του Μαρτίου του 2021 γράφτηκε ο επίλογος των προσπαθειών που έγιναν την προηγούμενη πενταετία για να βγει το άθλημα από το τέλμα, την τοξικότητα και την απαξίωση.

Η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί επιστροφή στο παρελθόν και αυτή υλοποιείται σταδιακά. Αρχικά η πλήρωση όλων των θέσεων από τα «δικά μας παιδιά», στη συνέχεια ο ματεσχηματισμός του μαγαζιού σε παραμάγαζο και τώρα σειρά έχει πάρει η διαιτησία που αποτελεί το «μήλον της Έριδος».

Υπάρχουν όμως τρία ανοιχτά μέτωπα και κάποιοι που βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη, είναι έτοιμοι να την πατήσουν εάν οι συνθήκες και οι εξελίξεις τους ευνοήσουν.

Το επόμενο διάστημα θα κρίνει πολλά…

Υγ. Αληθεύει ότι συνεχίζεται η αποστολή εξωδίκων προς το διευθυντήριο από υπαλλήλους που διαμαρτύρονται για δυσμενή μεταβολή η οποία προέκυψε από το τελευταίο οργανόγραμμα; Λέγεται ότι πρόκειται για πρόσωπα που είχαν λάβει υποσχέσεις αποκατάστασης και αξιοποίησης, οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν.

Κουίζ 1: Ποια έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «γυναίκα – αράχνη» επειδή με τις ευλογίες του Καρδινάλιου απλώνεται παντού;

Koυίζ 2:  Ποιος αποκαλείται πλέον η «νυφίτσα της ΕΠΟ», επειδή φέρεται ν’ αλλάζει διαρκώς πρόσωπα και προσωπεία, να επαμφοτερίζει, και να φέρεται με ύπουλο τρόπο;

Αν είσαι acting, ξέρεις…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή