Μικούλσκι: “Ο Μπένετ αντικατέστησε τους Πολωνούς διαιτητές λόγω της μεγάλης πίεσης των ΜΜΕ”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τόμας Μικούλσκι, τοποθετήθηκε επίσημα για τα οσα καταγγέλλονται σε βάρος των Πολωνών διαιτητών που ήρθαν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη και αντικαταστάθηκαν από την ΚΕΔ κατόπιν αιτήματος των δύο ομάδων που βασίστηκαν σε… δημοσιεύματα.

Στο site της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:

«Το αρμόδιο συμβούλιο ήδη ερευνά την υπόθεση, όμως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι υπάρχει ενοχή των Πολωνών διαιτητών.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Πολωνίας ενημερώνει ότι:  Δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη αναφορά παραπόνων και ό,τι συμπεράσματα υπάρχουν βασίζονται στην κάλυψη των ΜΜΕ και δεν είναι επαρκές δείγμα για συμπεράσματα.

Οι διαιτητές μας κατηγορηματικά και έντονα αρνούνται την εκδοχή των ελληνικών ΜΜΕ και επισημαίνουν πως ήταν τα θύματα στο συμβάν στο αεροπλάνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για αυτούς ώστε να μην πιστέψουμε τα όσα λένε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έχουν μεταφερθεί, σε εμάς δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι Πολωνοί διαιτητές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο αρχιδιαιτητής της ελληνικής ΚΕΔ μάς ενημέρωσε προφορικά ότι δεν είχε ενστάσεις για τη συμπεριφορά των διαιτητών μας, βασισμένος και στις σχέσεις που έχουμε και υπάρχουν.

Πήρε την απόφαση να απομακρύνει τους Πολωνούς διαιτητές λόγω της μεγάλης πίεσης των ΜΜΕ και καθότι ήθελε να αποφύγει το οποιοδήποτε ρίσκο και μία κατάσταση που θα επηρέαζε τη δουλειά και την αντίληψή τους.

Ζητάμε από τα ΜΜΕ να μην αναφέρονται στους διαιτητές με τέτοιες υπόνοιες μέχρις ότου ερευνηθεί η υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που ποτέ ξανά δεν υπήρξε ανάλογη κατηγορία για Πολωνό διαιτητή».

Διαβάστε ακόμα:

ΚΕΔ/ΕΠΟ: Άρης και ΑΕΚ ζήτησαν ν’ αλλάξουν οι διαιτητές λόγω των δημοσιευμάτων – Ο Διαμαντόπουλος σφυρίζει στην OPAP Arena

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή