Μήνυμα Κουπτσίδη στην ΚΕΔ για τους νέους πίνακες: Η αξιολόγηση των διαιτητών να είναι αντικειμενική – Κάποιοι δεν είναι αρρεστοί!

ΙΝΤΙΜΕ / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Μήνυμα στην ΚΕΔ ενόψει του καταρτισμού των νέων πινάκων διαιτησίας έστειλε μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης.

Μεταξύ άλλων είπε:

 

Για τον τελικό Κυπέλλου: Nα αποφευχθούν οι αστοχίες όπως αυτή με τη διοργάνωση του κυπέλλου. Να οριστούν εναλλακτικές προτάσεις που να είναι δεσμευτικές. Δε μιλάμε για διπλό τελικό.

Για τη διαιτησία και τους νέους πίνακες: Να βελτιωθούν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία. Όταν η ΕΠΟ πληρώνει και εγκρίνει συμβάσεις αξιωματούχων διαιτησίας να ζητα και μια αντικειμενικότητα και να μην υπάρχουν παράπονα. Η αξιολόγηση να είναι αντικειμενική. Όλα τα παράπονα των ομάδων αφορούσαν τη διαιτησία. Δεν θα ανακατευτεί η ΕΠΟ αλλά για να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες να ξεκαθαρίσει το τοπιο και να επανάλθουμε στους Έλληνες διαιτητές. Θα θέσω θέμα της διαιτησίας. Κάποιοι δεν είναι αρρεστοί, κάποιοι δεν είναι επιθυμητοι

Για την επαγγελματική διαιτησία: Θα είναι υπο την αιγίδα της ΕΠΟ αλλά θα πρέπει να συμμετέχουν οι λίγκες και το υπουργείο (σ.σ. !!!), όλοι οι φορείς. Να είναι Έλληνες διαιτητές στο γήπεδο και ξένος στο VAR.

Για την ένωση διαιτητών: H ΕΠΟ δεν έχει θέμα για να υπάρχει η ένωση διαιτητών. Το ποιος θα είναι καθορίζεται από τους νόμους του κράτους και της πολιτείας. Όποιος και να ‘ναι ο φορέας εμείς δεν έχουμε πρόβλημα.

Για το επεισόδιο που είχε με μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαϊας (σ.σ. Κ. Ντάσιος): Η διοίκηση να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία. Γίνεται μπουκλινγ στο προσωπικό (σ.σ. της ΕΠΟ) από παράγοντες που βρίσκονται χωρίς λόγο στο εσωτερικό της ομοσπονδίας. Εξωθεσμικοί παράγοντες χωρίς ιδιότητα εισέρχονται στην ΕΠΟ. Εμείς δεν πάμε για να κάνουμε βόλτες. Περιμένω από τον πρόεδρο να πάρει μέτρα. Η ΕΠΟ δεν είναι τουριστικό κατάλυμα.

Για το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ: Θα μπορούσε να υπάρχει πιο διευρυμένο σύστημα. Πρέπει όμως να συνάδει με το καταστατικό της UEFA όπου κάθε ομοσπονδία έχει μία ψήφο. Θα μπορούσε να ψηφίζουν όλα τα μέλη των ΔΣ των ενώσεων.

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή