“Να συγκληθεί έκτακτο ΔΣ και να γίνουν εκλογές στην Ένωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ”

Print Friendly, PDF & Email
“Πρόεδρε – Κύριε Γενικέ
1.Μετά  την ανακοίνωση του Νικολάου Πατσαούρα μέλους του ΔΣ η οποία κοινοποιήθηκε από το email της ΕΔ-ΟΔΠΕ στα ΜΜΕ και τους ΣΔΠΕ προς απάντηση  κοινοποίησης επιστολής μας της 29 /09/2022 στους Συνδέσμους διαιτητών ποδόσφαιρου  Ελλάδος κατηγορώντας μας οτι, κινούμαστε με διχαστικό πνεύμα καλώντας μας να απέχουμε από διχαστικές ενέργειες και προφανώς με την φράση του * Η πλειοψηφία των οχτώ δεν θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο αυτό και μας παραδίδει στην κρίση των ΣΔ της χώρας * (αραγε τι ενοει περί κατήφορων και διχασμών )μάλλον εκπροσωπεί και τα υπόλοιπα επτά μέλη ?
2.προεδρε μετά την δήλωση σου ενώπιον των δώδεκα μελών του ΔΣ και δυο παρόντων προέδρων Συνδέσμων Ανατολικής Αττικής και Βοιωτίας ότι οι διοικήσεις της ΟΔΠΕ-ΕΔ είναι εν γνώση σας παράνομες και ότι εσυ ψήφισες παράνομα !
3.Η απόκρυψη της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ , η άρνηση σας να ενημερώσετε τα μέλη του ΔΣ για τα θέματα της συζήτησης , προφανώς και με την σύμφωνη γνώμη των δυο μελών που σε συνόδευσαν , του Κου Χαρίση και του ομιλώντας για διχασμούς και κατήφορους Ν .Πατσαουρα
4.Ο χαρακτηρισμός των πέντε μελών ως εκβιαστές εκ μέρους σου ,  προφανώς εφόσον μέχρι σήμερα δεν πήραν θέση τα υπόλοιπα οκτώ μέλη θα συμφωνούν μαζί σου  χωρίς να μας πουν  με τι τρόπο εκβιάστηκαν , αντιθέτως δια στόματος Ν.Πατσαουρα  μας κατηγορούν για διχαστικό πνεύμα .
5.Αρνήθηκες να ενημερώσεις το ΔΣ και εμένα μετά από αίτημα μου ποιοι είναι τελικά αυτοί οι νομικοί σύμβουλοι που επιλέγεις  μόνος σου  , τι υποθέσεις έχουν διεκπεραιώσει και τι ποσά έχουν λάβει ο καθένας ξεχωριστά .
Με παρέπεμψες  να κινηθώ δικαστικά για να ενημερωθώ.
Δεν έχω σύνδεσμο να με ενισχύει οικονομικά .
Σου έχω ζητήσει επανηλειμμένα γνωμάτευση από τους νομικούς συμβούλους της επιλογής σου  που συνεργάζεται.
Η ΕΔ-ΟΔΠΕ αν είναι νόμιμο να λειτουργούμε με δεκατρία μέλη ενώ το νέο καταστατικό για το οποίο έχουμε πάρει απόφαση να εφαρμόσουμε  αναφέρει εννεαμελές και πάλι με παρέπεμψες να απευθυνθώ σε δικό μου νομικό για γνωμάτευση .
Για τους ανωτέρω λόγους και εφ όσον τα οκτώ μέλη όπως αναφέρει ο Ν.Πατσαουρας θέλουν να μας παραδώσουν στην κρίση των ΣΔ της χώρας μη θέλοντας να ακολουθήσουν τον κατήφορο του διχασμού όπως ισχυρίζεται , παρακαλούμε να συγκάλεσετε έκτακτο ΔΣ όπως αναφέρει ρητά το καταστατικό όταν το ζητούν τουλάχιστον τέσσερα μέλη ,  εντός επτά ημερών  με κύριο θέμα η μετατροπή της προαναγγελθείσας ΓΣ σε συνέλευση εκλογών ,  συμπεριλαμβανομένων και των υπαρχόντων θεμάτων .
Με την απόφαση αυτή δεν θα υποστούν οι ΣΔ την βάσανο των εξόδων και της ταλαιπωρίας των διπλών  μετακινήσεων .Η επιστολή αυτή δεν περιέχει καμία έννοια εκβιασμού , διχασμού , προσβολής .

Αντιθέτως πρόεδρε και Κε Γενικέ θα σας δώσει την ευκαιρία να μας παραδώσετε στην κρίση των συναδέλφων αναλύοντας στην ΓΣ τους λόγους που επικαλείστε για τους χαρακτηρισμούς προς τα πρόσωπα μας .

Γιωργος Σπανεας
Σπυρος Λιολιος
Βασιλης Ράπτης
Γιωργος Τσιμικλης
Βαγγελης Δημοπουλος”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή