Ντάσιος: “Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το κεφάλαιο Βρούτσης – Λένε τα δικά τους για εγκληματική, Μελισσανίδη, Γιαννάκη”

Ο Κ. Ντάσιος (δεξιά)
Print Friendly, PDF & Email

Στον Peloponissos FM 104,1 μίλησε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος, θαμώνας και κατ’ αλλούς “τοποτηρητής” των γραφείων της ΕΠΟ και πρόσωπο που καθρεπτίζει τη “νέα τάξη πραγμάτων”, που εγκαταστάθηκε στην ομοπονδία μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2021.

Ο Ντάσιος έπλεξε το εγκώμιο του Ι. Βρούτση, κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε από τον ίδιο, ούτε από την Ένωσή του για τον προκάτοχό του, Ελ. Αυγενάκη, αναφέρθηκε στις εργασίες για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκων πάνελ που έχουν ξεκινήσει και για τα χρήματα από την έκτακτη επιχορήγηση που έχει δώσει το Υπουργείο για την ενεργειακή αναβάθμιση πέντε γηπέδων της Αχαΐας.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Υπάρχουν κάποιοι υπουργοί που σου λέει στου κουφού την πόρτα όσο θέλει βρόντα… Κάποοι άλλοι έχουν την πόρτα ανοιχτή. Αυτό ισχύει για τον κ. Βρούτση. Όλοι πάμε στο υπουργείο για να πάρουμε, αλλά για να πάρεις, πρέπει να δώσεις (…) 

(…) Την ΕΠΣ Αχαϊας την χρηματοδοτεί εμμέσως ο κ. Βρούτσης με 25 χιλιάδες το χρόνο. Μια φορά τη χρηματοδότησε αλλά με την εξοικονόμηση θα γίνεται κάθε χρόνο. 

Κάποιοι λένε τα πρωτοπαλίκαρα, εγκληματική οργάνωση του Μελισσανίδη, του Γιαννάκη κτλ.  Τα παπαγαλάκια στην Πάτρα λένε τα δικά τους για τα λεφτά που πήραμε, ότι ο ένας πουλήθηκε για μια τυροπίτα (…)

Είμαστε προ των πυλών για το αθλητικό κέντρο που θα φιλοξενεί πανευρωπαϊκούς αγώνες. Έχουμε κάνει κρούση στη FIFA και στην UEFA. Περιμένουμε όμως να δούμε τι θα γίνει με τον προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων. Αν δε γίνει τίποτα εκεί είμαστε οι επόμενοι στη σειρά. 

Είμαστε σε συνεννόηση με τον κ. Βρούτση. Η ΓΓΑ δεν ήξερε ότι τα Παροσφυγικά είναι ιδιοκτησία της. Ο άνθρωπος ήρθε και έχει όρεξη να αφήσει το δικό του στίγμα.(…) Έχει ασχοληθεί μέχρι και με την ξιφασκία. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το κεφάλαιο Βρούτσης. Θα του κάνουμε μελέτη όχι μόνο για την Αχαϊα αλλά για όλη την Ελλάδα. Ήδη μπήκαν τα χρήματα στις Ενώσεις. Είμαστε η Ένωση των έργων.  

Για τον αν υπάρχει περίπτωση να γίνει τελικό κυπέλλου στην Πάτρα: Αν πληρούμε τις προϋποθέσεις γιατί όχι; Τι καλύτερο έχει ο Βόλος από την Πάτρα; Nα ευχαριστήσουμε τον δήμο, τον κ. Βρούτση και τον κ. Μαρινάκη για τ’ αποδυτήρια στο γήπεδο του Αχιλλέα. Αλλιώς δε θα βάζαμε τα φωτοβολταϊκά. Μην τα χρωματίζουμε όλα. Βρε αθεόφοβε, θα πιείς ένα ποτήρι γάλα ΑΝ περισσέψει από το δικό μου.

(…) Οι Μαρινάκης, Μελισανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για τη δόξα. Γιατί έρχονται στο ποδόσφαιρο; Για αναγνωρισιμότητα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Ντάσιος προσέφερε στους “τηλεθεατές” μια “μπλούζα της Εθνικής” και “δύο σινεμάδες”…

Απολάυστε το ηχητικό της συνέντευξης:

Διαβάστε ακόμα:

Επεισόδιο Μπαλτάκου με Ντάσιο στην ΕΠΟ: “Θα ζητήσω να κινηθεί αυτόφωρο – Διαταράσσεις την οικιακή ειρήνη”!

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή