Ντίας: ”Ήρθε κάποιος δίπλα στον βοηθό μου και του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα”

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας παραχώρησε ο διαιτητής του ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στις 4 Μαρτίου, Σοάρες Ντίας, ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα του ημιτελικού του ΟΑΚΑ και εν συνεχεία έκανε και αυτοκριτική για τις αποφάσεις του στα παιχνίδια που ορίζεται.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ήρθε κάποιος από μία ομάδα (σ.σ. χωρίς να αναφέρει ποια ομάδας ήταν και ποιος ακριβώς) δίπλα στον έναν βοηθό μου και του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα. Ήταν ξεκαρδιστικό! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Ήταν μία ασυνήθιστη επίθεση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο διαιτητής Ντίας.

Για την καριέρα του ως διαιτητής: «Εγω ο ίδιος είμαι ανίκανος μερικές φορές. Δεν μου αρέσει να είμαι ανίκανος. Θα ήθελα να είμαι επιτυχής, πιο αποτελεσματικός σε μερικές αποφάσεις μου. Όπως είναι, για παράδειγμα, ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος όταν έχει έναν ανοιχτό στόχο δεν θέλει να αποτύχει. Αλλά είναι η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές κι αυτός αποτυγχάνει».

Για την σχέση του με τον διαιτητή VAR: «Δεν πρέπει να παρεμβαίνει. Οι αποφάσεις είναι για τον διαιτητή στο γήπεδο, να πάρει την απόφασή του και να είναι αυτόνομος. Στην αρχή με το VARυπήρχε μία φάση προσαρμογής. Τώρα είμαι εγώ αυτός που θα πω «δείτε αν η φάση είναι εντάξει, οπότε δεν θα υπάρχει θόρυβος αύριο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή