“Ο άρχοντας του αγώνα”: Η αυτοβιογραφία του Ηρακλή Τσίκινη

Print Friendly, PDF & Email

Ένα νέο αθλητικό βιβλίο, αλλά διαφορετικό από όλα τα άλλα, θα προστεθεί στις επιλογές μας από το τέλος του μήνα και μετά.

Πρόκειται για το βιβλίο «Ο Άρχοντας του Αγώνα» με συγγραφέα τον διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη. Αυτό μάλιστα θα είναι και το πρώτο βιβλίο που γράφεται από έλληνα διαιτητή για τον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Ηρακλής Τσίκινης πέρασε από όλες τις ποδοσφαιρικές κατηγορίες κατηγορίες. Συνάντησε και αναγκάστηκε να διαχειριστεί πολλά και περίεργα περιστατικά. Το 2001 σφύριξε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία, τη σημερινή Super League, ενώ το 2005 έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο που ονειρεύεται να φτάσει ο κάθε διαιτητής: Να γίνει διεθνής και να σφυρίξει στην Ευρώπη.

Κρέμασε τη σφυρίχτρα του το 2008, όμως το σημαντικό με τον Ηρακλή Τσίκινη, είναι ότι έκανε κάτι που αγαπούσε. Αυτό αποδεικνύεται ότι ακόμα και σήμερα παραμένει ενεργός στον τομέα της διαιτησίας, τόσο μέσα από την συμμετοχή του στον σχολιασμό των διαιτητικών αποφάσεων μέσω του Master Ref στο Soccer Plus, όσο και με σχετικά ποσταρίσματα στην προσωπική του ιστοσελίδα που πολλές φορές θα γίνουν αιτία συζήτησης, όσο και με συνεντεύξεις σε σταθμούς και πολλά ακόμα, με αποκορύφωμα την έκδοση αυτού του βιβλίου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Ο Άρχοντας Του Αγώνα»:

Ο τίτλος του βιβλίου έχει μια χροιά συγκίνησης. Μέσα στις σελίδες θα κάνουμε ένα ταξίδι στα χρόνια της διαιτησίας και σε διάφορα σημαντικά περιστατικά. Πρόκειται για μια αυτοβιογραφία, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται συμβουλές σε νέους διαιτητές, σχόλια και παρασκήνια για το χώρο της διαιτησίας και πολλά ακόμα.

Μόνο και μόνο η ελληνική διαιτησία και ο συγγραφέας ο οποίος έχει φανατικούς φίλους αλλά και ένα “love to hate” κοινό, μας κάνουν να προσδοκούμε ένα βιβλίο με πάρα πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας στο τέλος Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να το βλέπουμε και στα ράφια βιβλιοπωλείων και πολυκαταστημάτων.

Το Soccer Plus εύχεται για το βιβλίο του: Καλοτάξιδο…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή