Ο Φιλιππούσης σε ρόλο… “big brother” και η απόπειρα σχηματισμού κλοιού στον Μπαλτάκο!

Print Friendly, PDF & Email

Εγκύκλιο στους υπαλλήλους της ΕΠΟ έστειλε την Πέμπτη 3/11 ο Ι. Μ. Φιλιππούσης ο Α’.

Από την ανάγνωσή της αλλά και από όσα υποστηρίζουν πρόσωπα που γνωρίζουν τη λειτουργία της ομοσπονδίας, συνάγεται ότι ο “Εκτελεστικός Διευθυντής” θέλει να λειτουργήσει στην ομοσπονδία έχοντας ρόλο “big brother” και παράλληλα να σχηματίσει ασφυκτικό κλοιό την επικοινώνια του προέδρου της ΕΠΟ με τις υπηρεσίες της ομοσπονδίας!

Μεταξύ άλλων, στην εγκύκλιο, που φέρνει στη δημοσιότητα το SoccerPlus, αναφέρονται τα εξής:

  • Μόνον ο Φιλιππούσης μπορεί αναθέτει εργασίες στους υπαλλήλους της “γραμματείας” η οποία περιλαμβάνει το πρωτόκολλο, τη γραμματέα της εκτελεστικής επιτροπής ακόμα και τα πρόσωπα που εργάζονται στο γραφείο του προέδρου!

 

  • “Η επιμέλεια της καθ’ ημέραν διοίκησης της ΕΠΟ επαφίεται κατ’ εξοχήν στον εκτελεστικό διευθυντή”, ενώ στον πρόεδρο “επαφίεται” η νόμιμη εκπροσώπηση. Εδώ, εντοπίζεται στρέβλωση αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιχειρείται να παρουσιαστεί ως απλά και μόνο “εκπρόσωπος”, ενώ στο καταστατικό ρητά αναφέρεται ότι ο πρόεδρος εποπτεύει τόσο τις διοικητικές υπηρεσίες όσο και τον ίδιο τον εκτελεστικό γραμματέα και ότι ο πρόεδρος είναι ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για την υλοποίηση των αποφάσεων της εκτελεστικής επιστροπής και της γενικής συνέλευσης από τις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΠΟ.

 

  •  Ως “οικονομικό υπόλογο της ΕΠΟ”, ο Φιλιππούσης χρίζει τον οικονομικό διευθυντή. Δηλαδή τον εκπρόσωπο μιας εταιρείας, εκτός ΕΠΟ, με την οποία επί των ημερών του (του Φιλιππούση) έχει συμβληθεί η ομοσπονδία. Ωστόσο στον οικονομικό κανονισμό της ΕΠΟ υπεύθυνος για τη νόμιμη εισροή και εκροή χρημάτων από και προς την ΕΠΟ είναι εκτός του οικονομικού και ο εκτελεστικός διευθυντής, δηλαδή ο Φιλιππούσης…

Ακολουθεί η φιλιππούσια εγκύκλιος:

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή