“Ο Κόκκαλης και τα γενέθλια του Θωμά”

Print Friendly, PDF & Email

“Μια από τις διαχρονικότερες νυχτερινές παρουσίες του Σωκράτη Κόκκαλη ήταν και παραμένουν τα πάρτι του ποδοσφαιρικού παράγοντα Θωμά Μητρόπουλου.

Για να ακριβολογώ του Mr παράγκα. Του ανθρώπου που κατά κοινή παραδοχή υπήρξε η ατμομηχανή της παρασκηνιακής ομάδας που είχε συγκροτήσει ο πρόεδρος Σωκράτης, για να ελέγχει διαιτητές, επόπτες και τα πόμολα από τις πόρτες των αποδυτηρίων και των wc της ΕΠΟ. Όπως κάθε χρόνο ο Θωμάς κάλεσε τους φίλους του, ανάμεσα σε αυτούς και τον πρεσβύτερο Κόκκαλη, που όπως μου είπε ένας κολλητός του, έδειχνε ευδιάθετος και αποφασισμένος όσο ποτέ!

Από τα πολλά που μου μετέφερε από την επίμαχη βραδιά, ήταν και το γεγονός ότι απέφυγε κάθε σχόλιο για το κόμμα του γιου του, Πέτρου. Προσωπικά έμεινα στο άλλο που σύμφωνα με τον άνθρωπό μου, φέρεται να είπε ο πρόεδρος Σωκράτης, απευθυνόμενος στην ομήγυρη. «Αν θέλει ένας σοβαρός άνθρωπος να διασυρθεί με επάρκεια, δεν έχει παρά να ασχοληθεί είτε με την πολιτική, είτε με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Με δεδομένο ότι έχει γνώση (αν όχι και δράση) και των δύο χώρων, από τα ομολογουμένως πολλά του γενέθλιου πάρτι, συγκράτησα το επίμαχο.”

Πηγή: powergame.gr

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΣΑΝΑ: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση που συγκέντρωσε “βαριά ονόματα”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή