Κωνσταντινέας: O Koντονής ήταν άτολμος στο να κλείσει το διαβρωμένο τότε “μαγαζί” που λεγόταν ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής διαιτητής και βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας και μίλησε για τις υποθέσεις του παράνομου στοιχηματισμού, του στεγάστρου Καλατράβα και της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωνσταντινέας δήλωσε:

 «Το 2015 επειδή ήταν πολύ έντονα αυτά που γινόντουσαν με τη διοίκηση Γκιρτζίκη είπα στον κ. Κοντονή “το μαγαζί θέλει κλείσιμο και ανακαίνιση”. Ο κ. Κοντονής ήταν άτολμος στο όνομα της Εθνικής να κλείσει το “μαγαζί” γιατί “μαγαζί ήταν τότε”. Κι ας τιμωρούμασταν με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις. Ενώ μπορεί να είχε καλές προθέσεις ήταν άτολμος στο να κλείσει αυτό το διαβρωμένο τότε “μαγαζί” που λεγόταν ΕΠΟ όταν φώναζε όλη η κοινωνία. Είπε ότι δεν γνώριζε. Όποιος δεν γνωρίζει, πάει σπίτι του. Το 2015, λοιπόν, όταν ο «βόθρος» δεν καθαρίζεται εντός λειτουργίας, έπρεπε να κλείσει. Πάντως η «παράγκα» καταπολεμήθηκε, ίσως όχι με τον σωστό τρόπο.

Για τη διαιτησία, αν και ο Σουηδός αρχιδιαιτητής είναι υπό τη σκιά του ινδάλματός μου, του Άντερς Φρισκ, του καλύτερου διαιτητή παγκοσμίως που έφυγε με παρόμοιο τρόπο με εμένα, εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι καλύτεροι αν τους αφήσουν. Ο διαιτητής είναι προσωπικότητα. Όποιος δεν έχει, ας πάει να κάνει το ball boy. Οποίος δεν μπορεί να επιβληθεί μέσα στο γήπεδο όχι στιλ εγώ είμαι ο άρχοντας και τελειώσατε όλοι αλλά με την έννοια ότι θα διατηρηθούν οι κανόνες του αθλήματος και θα είναι ίσα και για τις δύο ομάδες και τους παράγοντες. Αυτό σημαίνει προσωπικότητα. Και εγώ έχω τύχει με παράγοντες όπως ο Μπέος, ο Ψωμιάδης και άλλοι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή