“Ο κορωνοϊός είναι μια επιδημία με πολλές εκπλήξεις, σαν την… Ελλάδα του Χαριστέα στο EURO του 2004”

Print Friendly, PDF & Email

O Ισπανός βιολόγος, Χουλιάν Σερόν κλήθηκε να αναλύσει την έξαρση του κορωνοϊού με ποδοσφαιρικούς όρους και μεταξύ άλλων παρομοίασε την επιδημία με την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική μας ομάδα.

Μερικές από τις ατάκες του:

«Σε αυτούς τους 12 μήνες που ζούμε τον κορωνοϊό, μπορούμε να πούμε πως μας έχει δώσει πάρα πολλές εκπλήξεις. Μία επιδημία με πάρα πολλές εκπλήξεις, σαν την… Ελλάδα του Άγγελου Χαριστέα στο Euro του 2004», ανάφερε αρχικά ο Σερόν.

«Οι μάσκες είναι σαν τους τερματοφύλακες. Είναι μερικές σαν τον Όμπλακ και τον Κασίγιας. Έχουμε και τα αυτογκόλ που είναι όπως οι φράσεις… «Να σώσουμε τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα»…» λέει στο βιβλίο του ο Ισπανός επιστήμονας.

«Έχουμε τα PCR τεστ που είναι σαν τον Ιμπραϊμοβιτς και τα rapid που μοιάζουν με τον Νεϊμάρ και τον Ντεμπελέ», αναφέρει για τα τεστ του κορωνοϊού ο Σερόν, πριν συγκρίνει τα εμβόλια με τους ποδοσφαιριστές.

«Για τη μάχη με τον κορωνοϊό. Έχουμε φτάσει στην παράταση και η ομάδα μας βάζει μέσα στο γήπεδο κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές (εμβόλια), αλλά ο ιός έχει επίσης μερικούς καλούς ποδοσφαιριστές που ετοιμάζεται να φέρει από τον πάγκο (μεταλλάξεις)» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή