Ο ΟΠΑΠ Champion Νίκος Παπαγγελής έφτασε στη Λάρισα γνωρίζοντας την αποθέωση

Η θερμή υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στη Λάρισα.
Print Friendly, PDF & Email

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο Νίκος Παπαγγελής ξεκίνησε εντυπωσιακά και εμφατικά τη μακρά διαδρομή του από τον Λευκό Πύργο προς τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με πρώτη στάση στη Λάρισα. Άνθρωποι του ΟΠΑΠ, φίλοι του αθλητή και κάτοικοι της πόλης υποδέχθηκαν τον Νίκο Παπαγγελή στη Θεσσαλία μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αποθέωσης αλλά και αναγνώρισης του δείκτη δυσκολίας αυτού του εγχειρήματος. Ο ίδιος ο αθλητής ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και με το χαρακτηριστικό πλατύ του χαμόγελο έδωσε το στίγμα ότι η μάχη με τα χιλιόμετρα συνεχίζεται αμείωτη και θα κερδηθεί!

Δείτε το βίντεο:

Η αθλητική στρατηγική του Νίκου Παπαγγελή

 

Το μυστικό σε αυτή την απαιτητική διαδρομή με το ποδήλατό του, όπως βέβαια και γενικότερα στον ατομικό αθλητισμό, είναι η πλήρης αντίληψη των ορίων, το σημείο που πρέπει να «ανεβάσεις στροφές», να κάνεις συντήρηση αλλά και να αυξήσεις ρυθμούς. Όπως είπε ο Νίκος Παπαγγελής στους ανθρώπους του ΟΠΑΠ κατά την είσοδό του στην πόλη της Λάρισας, «γνωρίζω απόλυτα πότε πρέπει να δώσω δύναμη, πότε πρέπει να πάω πιο σιγά και πότε πρέπει να αυξάνω τέμπο. Σε αυτό βοηθάει και η τεχνολογία που μέσω μιας εφαρμογής με ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τη δύναμη που ασκώ στο πετάλι. Η ταχύτητα είναι από 20 έως 30 χιλιόμετρα την ώρα, ανάλογα με το έδαφος, τον χρόνο και την κλίση».

Η θερμή υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στη Λάρισα.

Στις περίπου 7 ώρες από τον Λευκό Πύργο ως την Λάρισα, ο Νίκος Παπαγγελής έκανε ελάχιστες και ολιγόλεπτες στάσεις έτσι ώστε να είναι στην κατάλληλη ισορροπία λίγης ξεκούρασης και καθοριστικής ενδυνάμωσης.

Η θερμή υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στη Λάρισα.

Το Wheels of Will

 

Σκοπός του προγράμματος «Wheels of Will» είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. O ΟΠΑΠ Champion Nίκος Παπαγγελής είχε έρθει αντιμέτωπος με τον καρκίνο και αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό του πόδι.

Η θερμή υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στη Λάρισα.

Το όνειρό του Νίκου Παπαγγελή, που έχει την συμπαράσταση του ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος OΠΑΠ Champion, το οποίο στηρίζει νέους αθλητές για να πετύχουν τους στόχους τους, είναι το «Wheels of Will» να καταστεί θεσμός και ο ίδιος κάθε χρόνο να διανύει νέες διαδρομές βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους μέσω του αθλητισμού. «Έχω σκεφτεί κι άλλες διαδρομές που θα ήθελα να κάνω στο μέλλον όπως στην Πελοπόννησο και την Κρήτη», εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του ΟΠΑΠ.

Η θερμή υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στη Λάρισα.

Αύριο η συνέχεια της διαδρομής

 

Ο Νίκος Παππαγγελής θα διανυκτερεύσει απόψε στη Λάρισα και θα αναχωρήσει αύριο για τη Λαμία όπου θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη στάση του. Όπως τόνισε στους ανθρώπους του ΟΠΑΠ, «η διαδρομή Λαμία-Αθήνα είναι η δυσκολότερη λόγω αρκετών σημείων στα οποία το έδαφος είναι αναφορικό, συνεπώς η συμπαράσταση του κόσμου πριν φτάσει στον τελικό του προορισμό, την Αθήνα και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης είναι εξόχως σημαντική.

 

Η θερμή υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή