Ο OΠΑΠ και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασαν τη χορηγική συνεργασία τους – Πρωτοβουλίες στήριξης των σεισμόπληκτων του νομού Ηρακλείου

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασαν, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, τη χορηγική συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας, συνεργάτες του δικτύου των καταστημάτων του ΟΠΑΠ και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Τα ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, το εταιρικό brand του ΟΠΑΠ προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση και στο γήπεδο του ΟΦΗ, ενώ παράλληλα διοργανώνονται δράσεις που εστιάζουν στη διασκέδαση των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και των μικρών φίλων του αθλητισμού, στους εντός έδρας αγώνες.

Τα ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

 

 

Ταυτόχρονα, ΟΠΑΠ και ΟΦΗ δίνουν έμφαση στην από κοινού υλοποίηση πρωτοβουλιών για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, ο ΟΠΑΠ και οι συνεργάτες του δικτύου του θα παραδώσουν άμεσα είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής στους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, που επλήγησαν από τους πρόσφατους μεγάλους σεισμούς. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ και ο ΟΦΗ συνεργάζονται για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα, μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Λευκωσίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου, με τα έσοδα να διατίθεται για τη στήριξη των σεισμόπληκτων.

Πραξιτέλης Βούρος, αρχηγός ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Λίλα Κουντουριώτη, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Νίκος Νιόπλιας, προπονητής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά μας που βρισκόμαστε στην έδρα του ΟΦΗ, μιας ομάδας με σπουδαία ιστορία και σημαντική προοπτική. Στον ΟΠΑΠ, πιστεύουμε πολύ στη μεγάλη δυναμική της Κρήτης, στην οποία «χτυπά δυνατά» η καρδιά του δικτύου μας. Με τους πράκτορες μας είμαστε μια ομάδα. Η ομάδα αυτή είναι αναπόσπαστο μέρος της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ δεν περιορίζεται στα στενά όρια μιας χορηγικής σχέσης. Μαζί στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας του Ηρακλείου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δράσεις μας, για τη στήριξη των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας, στις οποίες το δίκτυο των καταστημάτων μας έχει πολύ ενεργό ρόλο».

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, και Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκκας, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ στηρίζεται σε κοινές αξίες και στη φιλοσοφία μας για την εξέλιξη του αθλητισμού και τη διασκέδαση των φιλάθλων. Στη βάση αυτή, υλοποιούμε σειρά δράσεων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Μεταξύ άλλων, μέσα από το πρόγραμμα Κερkidα ΟΠΑΠ, έχουμε δημιουργήσει μια κερκίδα ειδικά για τους μικρούς φιλάθλους, με στόχο να αναδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι βασική επιλογή ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, σχεδιάζουμε πολλές ακόμη ενέργειες και πιστεύουμε ότι η εφετινή σεζόν θα είναι ξεχωριστή για όλους όσοι βρεθούν στο γήπεδο».

Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, και Πραξιτέλης Βούρος, αρχηγός ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κος Μηνάς Λυσάνδρου, υπογράμμισε: «Η χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, τον μεγαλύτερο αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού, αποτελεί θεμέλιο λίθο τόσο για την αναβάθμιση του χορηγικού προγράμματος μας, όσο και για την ενίσχυση της στρατηγικής προτεραιότητας μας, για όμορφες δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο ΟΠΑΠ εκφράζει κάτι μεγαλύτερο από μία ανώνυμη εταιρεία, όπως και ο ΟΦΗ πρεσβεύει κάτι ευρύτερο από έναν απλό αθλητικό σύλλογο. Αυτός είναι ο λόγος που η υπογραφή της μεταξύ μας συμφωνίας, δεν είναι απλώς το τυπικό τέλος μίας επιτυχημένης εμπορικής διαπραγμάτευσης, αλλά η δυναμική αρχή μιας ουσιαστικής σχέσης δημιουργίας, ανάμεσα σε δύο οργανισμούς με κοινές αξίες και αντιλήψεις για τον αθλητισμό».

 

Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Μιχάλης Μπούσης, Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

Ο προπονητής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κος Νίκος Νιόπλιας, σημείωσε: «Για τον ΟΦΗ, ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλώς ο μέγας χορηγός της ομάδας, αλλά ένας σημαντικός συνεργάτης, με τον οποίο φιλοδοξούμε να υλοποιήσουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Έχουμε κοινό όραμα ως προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά σε αυτό τον τομέα, έχοντας πάντα τους φιλάθλους στο επίκεντρο της προσοχής μας. Μαζί, θέλουμε να φέρουμε τη νέα γενιά ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό, μέσω δράσεων όπως η παιδική κερκίδα που ήδη έχει ανοίξει στο γήπεδο μας».

Ηλίας Πουρσανίδης, Γ’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, και Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο αρχηγός της ομάδας, κος Πραξιτέλης Βούρος, δήλωσε: «Με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, ελπίζουμε ότι θα προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους μας και θα ζήσουμε σημαντικές επιτυχίες. Μαζί με τον ΟΠΑΠ, σχεδιάζουμε ξεχωριστές ενέργειες για τους φίλους του ΟΦΗ, που θα κάνουν την εμπειρία των αγώνων στο γήπεδο μας ακόμα πιο ιδιαίτερη. Ακόμη, εμείς ως ποδοσφαιριστές, στηρίζουμε το μεγάλο έργο του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας και έχουμε ήδη φτιάξει το δικό μας group στην εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς».

Νίκος Νιόπλιας, προπονητής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
O Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, o Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, και ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης, Πρόεδρος δικτύου συνεργατών ΟΠΑΠ Ηρακλείου μαζί με τους τοπικούς συνεργάτες του δικτύου
Τα ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ μαζί με τους τοπικούς συνεργάτες του δικτύου

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή