“Ο Θεός να βοηθήσει τον Λευτέρη Αυγενάκη μέσω UEFA και FIFA να υλοποιηθεί η Ένωση Διαιτητών”

Print Friendly, PDF & Email
Η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου την Τετάρτη 16 02 22 σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Το παρόν έδωσε ο Αντιπερειφερειάρχης Νίκος Συριγωνακης ο οποίος στην σύντομη ομιλία του ανέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειαρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτακη και ότι έχει υπογραφεί και σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες στο οίκημα του Συνδέσμου.
Επίσης με συγκίνηση ανέφερε το ξεκίνημα της καριέρας του μεσα από αυτόν τον οικογενειακό χώρο.
Στη συνέχεια το ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Γιάννης Πετράκης μίλησε για την ίδρυση του Συνδέσμου όπου ήταν ο Πρώτος Σύνδεσμος Διαιτητών στην Κρήτη και ιδρυτικό μέλος της Ο. Δ. Π. Ε.
Ο Πρόεδρος του Σ. Δ. Π. Η.  στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους ιδίως τα Νέα παιδιά τα οποία έδωσαν το παρόν.
Τιμήθηκε ο Διεθνής Διαιτητής Βασίλης Νικολακάκης. Μέσα σε συγκίνηση την απονομή έκανε ο Μιχάλης Κουκουλακης ο οποίος είπε προς τα Νέα παιδιά δουλειά δουλειά και σεβασμό προς όλους, ενώ είπε για τον Βασίλη την επαγγελματική δουλειά την οποία κάνει και τον ταπεινό χαρακτήρα τον οποίο το διακρίνει.
Παρόντες όλοι οι Αξιολογημένοι Διαιτητές.
Το ωραίο της βραδιάς το είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κώστας Κουναλ;a κης.
“Έχω κόψει τόσες πίτες, αλλά το χειροκρότημα το οποίο εισπράττει ο Βασίλης σήμερα εγώ δεν το εισέπραξα ποτέ.
Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, με συγκινησατε με την παρουσία σας, και ιδίως τα Νέα παιδιά. Τα οποία πήραν μια γεύση της οικογένειας των Διαιτητών
Ο Θεός να βοηθήσει τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη μέσω της UEFA και της FIFA να υλοποιηθεί και να λειτουργήσει η Ένωση Διαιτητών.
Και του χρόνου στο Σπίτι της Ελεύθερης Διαιτησίας.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή