“Όχι” της ΕΠΟ στη Super League 2 για την ανανεώση συμβολαίων παικτών των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν!

Print Friendly, PDF & Email

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

όπως είχε αποκαλύψει το SoccerPlus η Super League 2 είχε υποβάλλει αίτημα αντίθετο με τον ψηφισμένο Κανονισμό Αδειοδότησης με το οποίο ζητούσε από την ΕΠΟ τη λήψη απόφασης προκειμένουν να επιτραπεί στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να μπορέσουν να ανανεώσουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Βάσει του άρθρου 8 του Κανονισμού Αδειοδότησης που ψήφισε η Ε.Ε. της ΕΠΟ μια από τις κυρώσεις που προβλέπονται για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτήθουν είναι η απαγόρευση ανανέωσης των υφιστάμενων συμβολαίων.

Άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2 έχουν πάρει οι ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Βέροια, δηλαδή συνολικά μόλις έξι ομάδες.

Το αίτημα, που αφορούσε όλες τις υπόλοιπες ομάδες, τελικά δεν έγινε δεκτό.

Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, και οι εξής αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο  Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή