Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ εφοδιάζουν 25.000 παιδιά με νέο αθλητικό εξοπλισμό – Στήριξη σε 200 ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Print Friendly, PDF & Email

Με 5.000 μπάλες άριστης ποιότητας εφοδιάστηκαν, πριν από λίγες ημέρες, τα 200 ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τα οποία υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Με την παράδοση του νέου αθλητικού εξοπλισμού βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες και η ποιότητα τόσο των προπονήσεων, όσο και των αγώνων των ακαδημιών και καλύπτεται μία βασική τους ανάγκη, δεδομένου ότι οι μπάλες αποτελούν το πιο σημαντικό αναλώσιμο που χρησιμοποιούν.

Την παράδοση του νέου εξοπλισμού πραγματοποίησαν οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική μας Ομάδα το 2004, Τάκης Φύσσας και Άγγελος Χαριστέας, και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Καλαϊτζής, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι υποστηρίζουν το πρόγραμμα. Επισκέφτηκαν ακαδημίες του προγράμματος σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας και τα παιδιά τους υποδέχθηκαν  με ενθουσιασμό, παραλαμβάνοντας τις νέες μπάλες για τις προπονήσεις τους.  Οι συμμετέχουσες ακαδημίες εδρεύουν σε 49  νομούς από όλη την Ελλάδα, πολλές εκ των οποίων βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές, μικρά νησιά και χωριά όπως η Νίσυρος, η Κάρπαθος,  οι Παξοί, η Φλώρινα, ο Άγιος Νικόλαος και άλλες.

Δείτε το βίντεο από την παράδοση του νέου εξοπλισμού στις 200 ακαδημίες:

 

Ουσιαστική στήριξη σε 25.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Τα τελευταία 10 χρόνια, το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ από όλη την Ελλάδα,  με στόχο μέσα από τις δράσεις και τις παροχές του να αναδείξει τις αξίες και τον ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού, να συνδράμει στην εκπαιδευτική λειτουργία των ακαδημιών και να εξασφαλίσει ότι οι μικροί αθλητές του σήμερα θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αύριο.

Στα 200 ερασιτεχνικά σωματεία, που υποστηρίζονται από τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, συμμετέχουν συνολικά 25.000 παιδιά, τα οποία, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν – μεταξύ άλλων – αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, γνωρίζουν διακεκριμένους πρώην αθλητές, συμμετέχουν σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ εφοδιάζουν 18.000 παιδιά με σύγχρονο εξοπλισμό για ασφαλείς προπονήσεις

Κώστας Τσάνας και Ηλίας Παπαθεοδώρου με τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email

Με σύγχρονο εξοπλισμό για ασφαλείς προπονήσεις εφοδιάστηκαν τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Οι 178 ακαδημίες του προγράμματος παρέλαβαν ειδικούς κώνους, εμπόδια, σετ σημαδιών προπόνησης, όργανα για ντρίπλες και άλλα αθλητικά αξεσουάρ, ώστε τα παιδιά να έχουν επαρκή εξοπλισμό και να προπονούνται με ασφάλεια, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Κώστας Τσάνας και Ηλίας Παπαθεοδώρου με τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Δίπλα στους μικρούς αθλητές βρίσκονται ο Κώστας Τσάνας, Υπεύθυνος της προπονητικής ομάδα ποδοσφαίρου των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας μπάσκετ του προγράμματος. Οι δύο διακεκριμένοι προπονητές δίνουν κατευθύνσεις στα παιδιά για να βελτιώσουν την τεχνική τους, καθώς και συμβουλές για να εξοικειωθούν με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Δείτε το βίντεο:

Διαδικτυακή εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Sports Academies Online

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζουν συνολικά 18.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα, παρέχοντάς τους αθλητικό εξοπλισμό, προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Τα μέλη των 50 μπασκετικών και 128 ποδοσφαιρικών ακαδημιών, που  συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχουν  πρόσβαση και σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα διατροφής και ψυχολογίας, μέσω της online πλατφόρμας των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα Sports Academies Online ανανεώνεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο, σε μεγάλο μέρος του οποίου έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό.

Τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ προπονούνται με τον νέο εξοπλισμό

 

Τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ προπονούνται με τον νέο εξοπλισμό