Οκταμελής ομάδα εργασίας αναλαμβάνει δράση για το τι μέλλει γενέσθαι σε SL2 και FL

Print Friendly, PDF & Email

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4) συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Superleague 2 και Football League.

Η συνεδρίαση είχε διάρκεια σχεδόν δύο ώρες και η βασική απόφαση που πάρθηκε αφορά τη δημιουργία μίας οκταμελούς επιτροπής από τους Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Απόλλωνα Λάρισας, Τρίκαλα και Ιάλυσο, μαζί με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκου,

Αυτή η επιτροπή θα αναλάβει να τρέξει τα φλέγοντα θέματα που αφορούν τις ομάδες της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ερχόμενη σε επαφή με ΕΠΟ, Πολιτεία και ΠΣΑΠ, όπου θα συζητήσουν για την επόμενη ημέρα.

Οι ομάδες βρίσκονται εν αναμονή των τελικών αποφάσεων της κυβέρνησης για το τι μέλλει γενέσθαι με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα στη χώρα, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για τις οικονομικές ζημιές που θα υποστούν από την πανδημία του κορωνοϊού. Στο τραπέζι εξάλλου έπεσε και το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η πλειονότητα των ομάδων τάχθηκε κατά της συνέχισης του πρωταθλήματος καθώς υπάρχουν ακόμη ανοιχτά υγειονομικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή