Όλη η δράση του γηπέδου στο σπίτι από την «ΚερKida ΟΠΑΠ»  –  Απολαύστε το ντέρμπι Παναθηναϊκός–ΑΕΚ μαζί με το παιδί σας από τον καναπέ τους σπιτιού σας

Print Friendly, PDF & Email

Όταν τα παιδιά της «Κερkidα ΟΠΑΠ» δεν πάνε στο γήπεδο, πάει το γήπεδο στα σπίτια των παιδιών. Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά και τους γονείς τους να απολαύσουν όλη τη δράση του γηπέδου από τον καναπέ τους, παρακολουθώντας αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων.

Αυτή την εβδομάδα, η «Κερkidα ΟΠΑΠ» προσφέρει την εμπειρία του γηπέδου στους μικρούς φίλους τους Παναθηναϊκού. Μπορούν να παρακολουθήσουν από το σπίτι τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ερυθρός Αστέρας για τη Euroleague, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, και το ντέρμπι της Super League Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» @ ΗΟΜΕ θα φροντίσει να φτάσουν στην πόρτα κάθε παιδιού όλα τα απαραίτητα σύνεργα, που θα μετατρέψουν ένα δωμάτιο του σπιτιού σε κερκίδα γηπέδου: Κωδικός πρόσβασης στην πλατφόρμα που μεταδίδει τον αγώνα επιλογής τους, ειδικός στολισμός στα χρώματα της ομάδας τους, κατασκευές για δημιουργική απασχόληση, φαγητό και εκπλήξεις.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Εάν επιθυμείτε να ζήσετε μαζί με τα παιδιά σας την εμπειρία γηπέδου στο σπίτι που προσφέρει η «Κερkidα ΟΠΑΠ», πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr και να συμπληρώσετε αίτηση συμμετοχής στον αγώνα επιλογής σας με την ένδειξη virtual. Όσοι δηλώσετε συμμετοχή θα μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε το ειδικό κουτί της «Κερkidα ΟΠΑΠ», το οποίο θα παραλάβετε στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή