ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing με κυνοδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από τη Serie A, την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας, του Μεξικού και το Κύπελλο Αγγλίας, έπαιξε το σύστημα 2-5 και κέρδισε 6.396,03 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στο ΦΟΡΚΑΣΤ της 3 ης ιπποδρομίας από το Νιούκαστλ βρέθηκαν δύο νικητές που κέρδισαν 3.965,95 ευρώ και 1.982,98 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Τρίπολη, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας και της Σλοβενίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, της Ολλανδίας και της Ισπανίας και το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας και κέρδισε 8.344,93 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε 6 συνεχόμενες κούρσες) 77 νικητές κέρδισαν από 400,03 ευρώ.