ΠΑΟΚ για την αποχή των διαιτητών: “Η απόφαση για αποχή δεν λύνει το πρόβλημα – Να δώσουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση των διαιτητών για αποχή.  Η αντίδρασή τους αντιμετωπίζεται ως ένα θετικό βήμα, ωστόσο, “θα πρέπει άπαντες να το αντιμετωπίσουν σοβαρά, καταθέτοντας όλα εκείνα τα στοιχεία για να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο”

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σταθερά και συνειδητά αγωνίζεται για καθαρό και δίκαιο ελληνικό ποδόσφαιρο, ως εκ τούτου οποιαδήποτε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση μας βρίσκει σύμφωνους.

Είναι γεγονός πως οι Έλληνες διαιτητές έχουν πολλάκις υποστεί ανεξιχνίαστες επιθέσεις, πιέσεις προσωπικές ή και οικογενειακές, προσπάθειες επηρεασμού τους με κάθε τρόπο.

Η σημερινή τους απόφαση για αποχή δεν λύνει το πρόβλημα και μεμονωμένα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο ως μια ήπια αντίδραση που σύντομα θα ξεχαστεί, όπως η αντίστοιχη μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του κ.Τζήλου.

Ωστόσο αν οι διαιτητές επιθυμούν αυτό να είναι το πρώτο βήμα ώστε η Πολιτεία κυρίως αλλά και η ΕΠΟ να ασχοληθούν σοβαρότερα με τα θέματα ασφάλειάς τους, θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα θετικό βήμα. Οφείλουν ωστόσο να δώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο, ειδάλλως θα πρόκειται για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία.

Τους καλούμε και τους συμπαραστεκόμαστε στην ανυποχώρητη διεκδίκηση όρων ασφάλειας από το Κράτος, που δεν νοείται να έχει αφήσει ανεξιχνίαστα εγκλήματα κατά προσώπων, ή να δείχνει ανοχή σε απειλές και πιέσεις απ´ όπου κι αν προέρχονται».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή