Παπαϊωάννου: ”Έχουμε δίκιο να φωνάζουμε, ακυρώθηκε γκολ όταν προηγούμασταν και έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του Άρη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης της Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Metropolis 95,5” όπου αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών ενώ σχολίασε και τις διαιτητικές απόφασεις του Διαμαντόπουλου στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι σοβαρό το περιβάλλον που περιπλέκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια συμβαίνει και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Η πρώτη ομάδα έχει ένα Χ συμβόλαιο και ο τελευταίος ούτε το 10%. Εγώ βάζω από την τσέπη μου το διπλάσιο ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

«Πριν δυο χρόνια είχε κάνει τα ίδια ο Διαμαντόπουλος στη Λαμία. Η ομάδα έχει δίκιο που φωνάζει. Ο Ρόμανιτς έχει δεχτεί αγκωνιά και έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη, ο Βιγιάλμπα δέχτηκε σκαριά, τις ακυρώθηκε γκολ κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ, τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει. Οι λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι. Από την αρχή περιμέναμε τέτοια διαιτησία. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Τα ίδια έγιναν στο Λαμία-Άρης το οποίο χάσαμε 3-0. Γνωρίζαμε πράγματα γι΄ αυτόν και ότι δεν θα έπαιζε 50-50. Το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια συνεχίζονται. Αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη, είναι δίκαιη η νίκη του Άρη. Αν δεν θελήσουν οι μεγαλοπαράγοντες, δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν αθλητικά κι όχι οπαδικά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή