“Παράταση” έως την Πέμπτη 6/6 στις υποψηφιότητες για την ΕΕ ΕΠΟ – Ερωτηματικό αν υπάρξει “ψηφοδέλτιο” απέναντι στον Μ. Γκαγκάτση

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Με έγγραφό της προς όλα τα μέλη της ΕΠΟ η πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου, συμμόρφωσης και διακυβέρνησης, Δ. Μπιτζούνη, ενημέρωσε πως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής θα είναι η Πέμπτη 6 Ιουνίου και όχι η Τρίτη 4 Ιουνίου, όπως αρχικά είχε ενημερώσει.

Επομένως τις επόμενες δύο ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει πρόσωπο που θα διεκδικήσει την προεδρία απέναντι στον M. Γκαγκάτση, αλλά και αν συγκροτηθεί αντίπαλο ψηφοδέλτιο με μέλη της Ε.Ε.

Μετά τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή, παρουσία 38 ΕΠΣ αλλά και τις υπόλοιπες που δήλωσαν την υποστήριξή τους στην συγκεκριμένη υποψηφιότητα, στην αντίπαλη πλευρά υπήρξε, όπως είναι φυσικό μούδιασμα, και ουδείς ήταν σε θέση να πει αν θα υπάρξει αντίπαλο ψηφοδέλτιο, αφού οι συσχετισμοί είναι καταφανώς υπέρ του Γκαγκάτση, σε βαθμό τέτοιο που οποιαδήποτε άλλη απόπειρα φαίνεται να είναι εκ πρωϊμίου καταδικασμένη.

Ακολουθεί το έγγραφο της προέδρου της επιτροπής ελέγχου, συμμόρφωσης και διακυβέρνησης της ΕΠΟ:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή