Επεισόδιο στη ΓΣ της ΕΠΟ με Καραπαπά, Θωμαϊδη και Φύτρα!

Γενική Συνέλευση ΕΠΟ (φωτογραφία αρχείου)
Print Friendly, PDF & Email

Aντιδράσεις προκλήθηκαν στη ΓΣ της ΕΠΟ όταν ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κ. Καραπαπάς πήρε το λόγο και είπε: Αν υπάρχει υγιές επαγγελματικό, τότε επωφελείται το ερασιτεχνικό και η ΕΠΟ. Ποιος δεν το θέλει; Μόνοι που δεν το θέλουν είναι αυτοί που διοικούν από το καφενείο και κάποιοι άλλοι που κάνουν άλλες δουλειές. Περιμένουν κάθε τριετία για να πάρουν χρήματα.  Πρέπει να ξεχωρίσουν αυτοί που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και δουλεύουν και αυτοί που κάνουν νταραβέρια και δουλίτσες. Έχουν γίνει πλούσιοι χωρίς το ποδόσφαιρο της περιοχής τους ή η ομάδα τους να έχει πάει παραπέρα.

Στον αντιπρόεδρο του ΟΣΦΠ απάντησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Κυριάκος Φύτρας, λέγοντας: Ο κ. Καραπαπάς μας προσέβαλε όλους εδώ μέσα. Αν έχει κάποια στοιχεία για τις δουλειές που κάνουμε εδώ οι παριστάμενοι, να τα πει. Ποιοι είναι άνεργοι και κονομάνε από το ποδόσφαιρο; Τα γενικόλογα και τα “μα-μου-σου-του” εκεί που ξέρετε, όχι σε εμάς. Αυτά που έκαναν οι φίλοι σας πληρώνουμε σήμερα. Ηρθαμε εδώ για να διορθώσουμε αυτά που έκαναν οι φίλοι σας. Ο Σαρρής και ο Γκιρτζίκης…

Ο Καραπαπάς ζήτησε να πάρει τον λόγο, ενώ υπήρξε έντονη διαμάχη και με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Λεωνίδα Θωμαΐδη.

Σύμφωνα με τους παριστάμενους λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια αλλά μετά από παρέμβαση του Μάκη Γκαγκάτση και άλλων ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στον Καραπαπά απάντησε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο φταίει για την κατάσταση σήμερα κύριε Καραπαπά, όχι η ΕΠΟ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ούτε το πρωτάθλημά σας. Εγώ δεν έχω κερδίσει ούτε ένα ευρώ από το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή