Πλαστές κάρτες υγείας σε αγώνα της Ρόδου: “Υπαιξέρεση χρημάτων που προορίζονταν για τον καρδιολόγο”!

Print Friendly, PDF & Email

“Για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου προσδιορίστηκε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου των δύο κατηγορούμενων για τις πλαστές κάρτες υγείας του Α.Σ. Ρόδος και για υπεξαίρεση.

Η υπόθεση χρονολογείται από το 2021 όταν ο Α.Σ. Ρόδος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, ο Α.Σ. Ρόδος υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας την ομάδα της Σαντορίνης.

Οι φιλοξενούμενοι αντιλήφθηκαν τις πλαστές κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων» και ενημέρωσαν το διαιτητή. Από την επισκόπηση του έγινε στις κάρτες υγείας, διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστές, αφού η σφραγίδα του ιατρού- καρδιολόγου που τις υπέγραφε, είχε λάθος στοιχεία. Ο διαιτητής από την πλευρά του ενημέρωσε τους αρμόδιους, με συνέπεια ο Α.Σ. Ρόδος να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και να τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ομάδας της πόλης μας κινήθηκαν νομικά και μετά από τις ανακρίσεις προέκυψαν οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίο και θα δικαστούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, όπως προαναφέρθηκε. Ο πρώτος κατηγορείται για πλαστογραφία εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και ο δεύτερος για υπεξαίρεση, καθώς με τα λεφτά που του δόθηκαν για να πληρώσει τον ιατρό- καρδιολόγο, δεν τον εξόφλησε πότε.”

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή