Ποσειδώνας Μηχανιώνας: “Μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος”

Print Friendly, PDF & Email
Ανακοίνωση: “Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ουδέποτε χρησιμοποίησε ως άλλοθι για τις αγωνιστικές αποτυχίες διαιτητικά λάθη. Όμως η διαρκής σιωπή μας προς τις αποφάσεις των διαιτητών σε βάρος της ομάδας μας, απ΄ότι φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Στην Κομοτηνή βιώσαμε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και αν συνυπολογίσουμε τα πέναλτι που έχουν δοθεί σε βάρος της ομάδας μας σε κρίσιμα παιχνίδια όσον αφορά την βαθμολογία, τότε μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος.
Aς τα πάρουμε όμως με την σειρά:
1) Στις 14 Ιανουαρίου ο Ποσειδώνας ταξίδεψε στην Καβάλα για το παιχνίδι απέναντι στον Βύρωνα. Ενώ η ομάδα του κ. Ζαζόπουλου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-2, ο διαιτητής Χάψας έδειξε 12 (!) λεπτά καθυστερήσεων για ανεξήγητο μέχρι αυτή την ώρα λόγο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 98′. Το παιχνίδι μας γύρισε στα παιδικά μας χρόνια όταν στις αλάνες παίζαμε μέχρι να νυχτώσει…
2) Στις 29 Ιανουαρίου φιλοξενηθήκαμε στο Παραλίμνι από τον τοπικό Απόλλωνα. Το παιχνίδι ήταν στο 0-0 όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κτίστης έδειξε πέναλτι σε μία διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Τραχανά και του Γκέκα. Σχεδόν 1,5 μήνα μετά ακόμη προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι ακριβώς καταλόγισε ως παράβαση ο «άρχων» του παιχνιδιού…
3) Στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, η κ. Μυλοπούλου είδε πέναλτι εις βάρος του Τραχανά, για μαρκάρισμα (!) πάνω στον Ιορδανίδη. Οι Δραμινοί με την εύστοχη εκτέλεσε έφεραν το παιχνίδια στα ίσια με την απόφαση αυτή να στερεί δύο βαθμούς από την ομάδα μας.
4) Τέλος, στην χθεσινή αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο κ. Γκαϊτατζής με χαρακτηριστική ευκολία έδειξε την άσπρη βούλα, με τα στιγμιότυπα που βγήκαν στην δημοσιότητα να δικαιώνουν τις ενστάσεις των ποδοσφαιριστών και του πάγκου της ομάδας μας.
Επειδή τα πολλά λόγια καμιά φορά είναι φτώχια αφήνουμε στην κρίση όλων τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της ομάδας μας. Το παρακάτω βίντεο έχει συγκεντρωμένες όλες τις παραπάνω…
Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτό που δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Η στάση μας τόσα χρόνια γύρω από θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν αποδείξει πολλάκις.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή