Πού βρίσκονται τα χρήματα των ποδοσφαιρικών ενώσεων από τις εισπράξεις των αγώνων;

Print Friendly, PDF & Email

Θέμα σχετικά με τα χρήματα, που βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδίδονται από τις ΠΑΕ στην ομοσπονδία -αφορούν τις εισπράξεις των αγώνων- και εν συνέχεια πρέπει να διανέμονται στις ΕΠΣ, έθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου, κατά την τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστική επιτροπής.

 

Ο Δημητρίου, ο οποίος μέχρι την εκλογή Μπαλτάκου εκτελούσε χρέη πρόεδρου, ενώ στο παρελθόν, για μικρό χρονικό διάστημα, διατέλεσε και ταμίας της ΕΠΟ, ισχυρίστηκε ότι έχει συγκεντρωθεί ποσό περίπου 5,5 εκάτ. ευρώ και ότι βρίσκεται σε συγκεκριμένο κωδικό, χωρίς να έχει αποδοθεί στις ΕΠΣ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής, Ι. Φιλιππούσης, είπε ότι αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν. Μαζί του συντάχθηκαν ο οικονομικός διευθυντής, Γεωργιόπουλος, και το μέλος της ΕΕ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, Α. Δανιήλ, ο οποίος είπε ότι τα χρήματα αυτά έχουν αποδοθεί στις ενώσεις μέσω των επιχορηγήσεων.

Ωστόσο, επειδή οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν έπεισαν το Σώμα ενώ ακούστηκαν κι άλλες απόψεις του τύπου “τα χρήματα πήγαν αλλού…”, αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής για να διερευνήσει το θέμα και να απαντήσει στο ερώτημα “πού βρίσκονται τα χρήματα των ποδοσφαιρικών ενώσεων;”

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το καταστατικό της ΕΠΟ:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή