Προσέφυγε στο Διαιτητικό η Νίκη Βόλου για την απόφαση να αναπληρώσουν τις θέσεις της SL2 Διαγόρας και ΟΦΙ

Print Friendly, PDF & Email

Τη Δευτέρα (5/10) θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της Ενωσης Super League 2 – Football League, αναφορικά με την απόφαση να αναπληρωθούν οι θέσεις του Πλατανιά και του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα της SL2 από τον Διαγόρα Ρόδου και ΟΦ Ιεράπετρας.

Η Νίκη Βόλου προσέφυγε στο Διαιτητικό διότι δεν ελήφθη σχετική απόφαση από το ΔΣ της Λίγκας και επειδή οι δύο προαναφερθείσες ΠΑΕ δεν έχουν αδειοδοτηθεί από την αρμόδια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:
Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 19609./28.09.2020) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ » ΚΑΤΑ του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία « Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2- Football League» για την ακύρωση 1) της υπ΄αριθμ. 6/16.9.2020 απόφασης του ΔΣ της καθής περί εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του ΔΣ σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα αυτής όπως συμπληρώσουν τις ομάδες με βάση τον βαθμολογικό πίνακα και μέχρι την 4η θέση αυτού σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής ή παραίτησης ομάδων, 2) της με εφαρμογή αυτής αντικατάστασης από τον Πρόεδρο της καθής των ομάδων ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ που δικαιούνταν συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 από τις ομάδες ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ 1965 και ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και 3) και κάθε μεταγενέστερης πράξης προς εφαρμογή της ως άνω αντικατάστασης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή