Προσφυγή δέκα σωματείων στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της νομιμότητας των εκλογών της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής!

Print Friendly, PDF & Email

Ο υποψήφιος πρόεδρος Ι. Τζανόπουλος και δέκα σωματεία προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικατήριο της ΕΠΟ κατά του κύρους των εκλογών της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Η προσφυγή των: 1) ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, 2) σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ», 3) σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ», 4) σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», 5) σωματείου «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ», 6) σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ», 7) σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ 2012», 8) σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ», 9) σωματείου «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ», 10) σωματείου «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ» και 11) σωματείου «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ»,

κατά: 1) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, 2) της από 23-02-2023 απόφασης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με την οποία πραγματοποιήθηκαν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καταστατικών οργάνων, και 3) του από 23.02.2023 πρακτικού της εφορευτικής επιτροπής που διενήργησε τις αρχαιρεσίες της 23.02.2023 στην ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

αφορά τη συμμετοχή στις εκλογές του σωματείου Αστέρας Άνω Λιοσίων το οποίο ήταν εκτός του εκλογικού καταλόγου της ΓΓΑ, όμως ψήφισε με απόφαση της απερχόμενης διοίκησης και φέρεται να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (15 – 14) υπέρ του Κλ. Τζαφέρη, ταμία της ΕΠΟ και μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Η υπόθεση θα συζητηθεί σήμερα, ενώ καταγγελία κατά του κύρους των εκλογών, λόγω παραβίασης του νόμου έχει γίνει και στη ΓΓΑ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή