“Προτάσεις στην κυβέρνηση και στην ΕΠΟ για ενίσχυση του εραστιτεχνικού ποδοσφαίρου”

Print Friendly, PDF & Email

Στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την παρουσία 23 συμβούλων, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης:

1. Να καταγραφούν όλες οι προτάσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και των σωματείων για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και να σχεδιαστεί η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

2. Να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας για οριστικοποίηση των οικονομικών μέτρων που θα παρθούν από την Ένωση προς όφελος των σωματείων, προκειμένου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές ελαφρύνσεις γι’αυτά.

3. Να σταλεί επιστολή της Ένωσης με δέσμη οικονομικών προτάσεων προς τη κυβέρνηση, τα κόμματα της Ελληνικής βουλής και την ΕΠΟ, για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ειδικότερα.

4. Να πραγματοποιηθούν εκ νέου απολυμάνσεις σ’όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνεργασία με τους δήμους και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είτε διεξαχθούν οι αγώνες, είτε όχι.

5. Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προκειμένου να οριστικοποιήσει την πρότασή της που θα καταθέσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης για λήψη απόφασης, για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

6. Να πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 και ώρα 19:00, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή