Πρωτάθλημα παρωδία: Αποχώρησε ξανά ο Ολυμπιακός Β’ – Δεν έγιναν οι αγώνες της Επισκοπής και του Ηρόδοτου

Από την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' στο παιχνίδι με την Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email

Μόνο δύο από τα προγραμματισμένα σημερινά παιχνίδια της Super League 2 διεξήχθησαν κανονικά. Τα άλλα τρία είτε δεν ολοκληρώθηκαν, είτε δεν άρχισαν καν, γεγονός, το οποίο πέραν των λοιπών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κατηγορία, όπως οι αναφορές για “στημένους αγώνες” και οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, συνιστά οιονεί διακωμώδηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα αποχώρησε στο 23′ και από τον αγώνα με την Κηφισιά, διαμαρτυρόμενος επειδή ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Κωστή.

Ο αγώνας Επισκοπή – Καλλιθέα δεν διεξήχθη επειδή οι γηπεδούχοι δεν έχουν ποδοσφαιριστές, έπειτα από την ανάκληση δελτίων με απόφαση της ΕΙΠ/ΕΠΟ λόγω οφειλών προς την ομοσπονδία.

Επίδης δεν διεξήχθη το παιχνίδι Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’, επειδή οι γηπεδούχος ομάδα παρατάχθηκε με έξι παίκτες λόγω μαζικών κρουσμάτων γραστρεντερίτιδας στους υπόλοιπους.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις καταγγελίες παραγόντων ομάδων για “παράγκες” και άλλα τινά και τις πληροφορίες ότι δύο ακόμα ομάδες είναι στα πρόθυρα απόσυρσης λόγω οικονομικών προβλημάτων, δείχνουν ότι πρόκειται για πρωτάθλμα – παρωδία!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή