Έξι μέλη της ΕΕ/ΕΠΟ ζητούν την αναγνώριση των Ενώσεων Διαιτητών (EΔΠΕ-ΟΔΠΕ) και Γυναικών!

Print Friendly, PDF & Email

Η ρήξη στη “συμμαχία” αρχίζει να αποκτά όλο και μεγαλύτερη ορατότητα.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του dikisports “με έγγραφό τους προς τον Τ.Μπαλτάκο έξι μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ (Στ.Αντωνίου, Δ.Γαβριηλίδης, Μ.Γκαγκάτσης, Δ.Κουπτσίδης, Δ.Μπουχλαριώτης, Γ.Χατζησαρόγλου) ζητούν να τεθεί ως θέμα στην τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας (28/6) η αναγνώριση της Ένωσης Διαιτητών και της Ένωσης Γυναικών.”

Η ενέργεια αυτή συνδυάζεται με τις εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΟ τον Ιούλιο και την επιθυμία των μελών της ΕΕ/ΕΠΟ, που αιτούνται την εγγραφή να αποκτήσουν οι Ενώσεις αυτές δικαίωμα ψήφου.

H Ένωση Γυναικών προβλέπεται να έχει δύο ψήφους στις εκλογές και η Ένωση Διαιτητών μία ψήφο.

Ειδικά για το θέμα της εγγραφής της Ένωσης Διαιτητών – ΟΔΠΕ, η ΕΠΟ βάσει του καταστατικού και δικαστικής απόφασης πρέπει να συμπεριλάβει την εγγραφή της ως θέμα στην τακτική ΓΣ του Ιουνίου.

Επιπλέον στο καταστατικό της ΕΠΟ προβλέπεται ρητά ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών παίρνει αυτοδίκαια μια θέση, από τις συνολικά 17, στην Εκτελεστική Επιτροπή, που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες του Ιουλίου.

Αν τυχόν δεν υπάρξει ως θέμα ημερήσιας διάταξης η εγγραφή της Ένωσης Διαιτητών, πιθανολογείται σφόδρα η εκ νέου προσφυγή της (της Ένωσης Διαιτητών) στη δικαιοσύνη κατά της ΕΠΟ με σκοπό να υποχρεωθεί (η ΕΠΟ) να την εντάξει ως μέλος της.

Επίσης αν συγκροτηθεί η νέα ΕΕ χωρίς τον πρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών, εκτιμάται ότι θα υπάρξει ξανά πρόσφορο έδαφος για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, που θα έχει να κάνει με τη νομιμότητα της νέα Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η ημερήσια διάταξη θα καταρτιστεί στα τέλη τα Μαϊου και πλέον η μία πλευρά της Ε.Ε. της ΕΠΟ επιθυμεί την εγγραφή της.

Μέχρι σήμερα η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει την Ένωση Διαιτητών επειδή, οι εν ενεργεία διαιτητές δεν ψήφισαν για την εκλογή της διοίκησής της και δεν μετέχουν στη διοίκησή της, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και όλα δείχνουν ότι με αφορμή αυτό το θέμα θα οδηγηθούμε σε κόντρα και σε επίπεδο Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ.

 

“Πρόταση του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος που εξελέγη στο πρώτο ΔΣ της Ενωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή