ΣΔΠ Θεσσαλονίκης: “Βιαιοπραγίες εναντίον διαιτητών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας”

Φωτογραφία αρχείου
Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης  με αφορμή επεισόδια σε βάρος διαιτητών:

“Ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης,  με αφορμή τις βιαιοπραγίες εναντίον διαιτητών – μελών του, τα απαράδεκτα και σοβαρά περιστατικά που έγιναν στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας,  εκφράζει τη πλήρη συμπαράσταση του στους συναδέλφους διαιτητές και τονίζει ότι θα στηρίξει νομικά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρειαστεί τα μέλη του σε κάθε μορφή βίας εναντίον των διαιτητών του.

Ειδικότερα για το πιο σοβαρό περιστατικό βίας που έλαβε χώρα την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024 στο γήπεδο Μενεμένης στον αγώνα Β΄ερασιτεχνικής Αστραπή Δενδροποτάμου – Μ.Αλέξανδρος Καλοχωρίου. Ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδος χειροδίκησε εναντίον του διαιτητού, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, πηγαίνοντας οι διαιτητές στ’ αποδυτήρια.

Ο Σύνδεσμος ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ αυτό που έγινε και κάθε μορφή βίας και δηλώνει ότι ΔΕΝ θα δεχθεί ανάλογες συμπεριφορές. Αυτονόητο ότι αναμένεται η παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων από τις αρμόδιες αρχές.

Ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι σε παρόμοια περιστατικά βίας, που ενδεχομένως  γίνουν στο μέλλον, θα εισηγηθεί στο να μην ορίζονται διαιτητές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ στις ομάδες εκείνες που θα προκαλέσουν τις βιαιοπραγίες και τα επεισόδια σε βάρος των διαιτητών. Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή