“Αποκλειστικά υπεύθυνη η ΕΡΤ αν καταστεί ανέφικτη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος”

Print Friendly, PDF & Email

Η Super League 2 συνέταξε επιστολή την οποία με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων της λίγκας απέστειλε στον Πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς μεταξύ αυτών και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και στο κ. Δρόσο προς ενημέρωση.

Στην επιστολή της η SL2 ζητάει να «υλοποιηθούν οι ειλημμένες αποφάσεις, οι οποίες ελήφθησαν από τα αρμόδια θεσμικά όργανα πριν της Εθνικές εκλογές και οι οποίες εξακολουθούν να είναι δεσμευτικές για την ΕΡΤ Α.Ε. και την Ενωση μας».

Η SL2 ενημερώνει πως αν δεν τηρηθούν τα συμπεφωνημένα δηλαδή η καταβολή 1,5 εκατ. ευρώ στις τρεις ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν από τη SL1 (Απόλλων, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός) και 850.000 ευρώ στις υπόλοιπες ομάδες της SL2, το πρωτάθλημα τινάζεται στον αέρα και η διεξαγωγή του καθίσταται ανέφικτη.

Η SL2 απαριθμεί τα προβλήματα που θα προκύψουν αν υπάρχουν μειώσεις στο τηλεοπτικό συμβόλαιο αναφορικά με τις υποχρεώσεις των ομάδων στο Δημόσιο, την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, τους μισθούς των ποδοσφαιριστών αλλά και τις αμοιβές των υπαλλήλων της κάθε ΠΑΕ.

Κατόπιν τούτων η SL2 ανέβαλλε το αυριανό (2/8) συμβούλιο και αναμένει απάντηση.

Παρακάτω η επιστολή της SL2

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή