Σπανέας: Αν ο Μπένετ δεν μπορεί να διοικήσει μήπως είναι καλύτερα που τον καπελώνει ο Μάνταλος!

Ο Γιώργος Σπανέας
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής Α’ κατηγορίας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ, Γ. Σπανέας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ fm και τον Κ. Θωμαϊδη, υποστήριξε τα εξής:

“Ο Μπένετ απλώς παρίσταται, δεν ξέρουμε αν γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα έπρεπε να έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα να βρει διαιητήες. Δεν θα δούμε άσπρο φως ούτε με τον κ. Μπένετ. Κάλα έκανε κι έβαλε Έλληνες διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Άρης.

Από που ξέρουμε ότι έχει γίνει συμφωνία να μπάινουν ξένοι στα ματς; Μπάζει από παντού το σύστημα. Θέλει προσοχή γιατί δεν θα έχουμε καλές εξελίξεις.

Αν ο κ. Μπένετ δεν έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στο ρόλο και δεν έχει τη δυνατότητα να διοικήσει, μήπως είναι καλύτερα που τον καπελώνει ο Μάνταλος…

Φως δεν είδαμε ούτε από τον Κλάτενμπεργκ, ούτε από τον Μπένετ, φως είδαμε από το VAR.

Θα ανεχθούν οι big-5 Έλληνες παράγοντες στην ΚΕΔ; Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ΕΠΟ.

Όταν οι παράγοντες των Ενώσεων λένε ότι εγώ τον καθάρισα τον διαιτητή, τότε γιατί ν’ ασχοληθείς; Για ποιό λόγο;

Eίναι πολύ δύσκολο να περάσει η διαιτησία στην οραγνωμένη διαιτησία. Οι συνάδελφοί μου προσπαθούν μέσω των δικαστηριών, εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου. Αλλά η πόρτα του διαλόγου δεν ανοίγει από την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχει περίπτωση στα επόμενα 4-5 χρόνια να διοικήσει την ΚΕΔ Έλληνας. Αν γίνει αυτό θα είναι για ένα μήνα και μετά θα τρέχουν πάλι να βρουν…

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή