Σπηλιώτης: “Ο Αυγενάκης βάζει λουκέτο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

 

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Β. Σπηλιώτης, κατηγορεί τον υφυπουργό αθλητισμού πως “βάζει λουκέτο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.”

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΟΣ – ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΝΟΜΟΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

16/09/2022 αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην αναβολή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με εντολή του κ.Αυγενάκη γιατί πολύ απλά τα σωματεία δεν εντάχθηκαν στο Μητρώο του ώστε να μπορεί να τα ελέγχει…

Τι σημαίνει όλο αυτό σε απόλυτους αριθμούς; 77 ενεργά σωματεία στο νομό Μεσσηνίας που αριθμούν 8.778 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, 75 προπονητές, 80 διαιτητές και περίπου 1000 παράγοντες-αιμοδότες και εθελοντές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πάνε σπίτι τους…

Αυτό αποφάσισε, αυτό έπραξε ο κ. Αυγενάκης αδρανοποιώντας 10.000 ενεργούς πολίτες και αδειάζοντας τα γήπεδα της Μεσσηνίας. Βάζει λουκέτο στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς λησμόνησε γρήγορα την προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι οι σύλλογοι για να ορθοποδήσουν στα χρόνια της κρίσης και της πανδημίας και ετσιθελικά επιβάλλει αυταρχικά την επιθυμία του.

Το μήνυμα που στέλνουμε από την πλευρά μας στον κ. Αυγενάκη είναι ξεκάθαρο και διαχρονικό. Εμείς κ. υπουργέ θα αντέξουμε, θα επανέλθουμε, όπως το έχουμε πράξει στο παρελθόν και θα είμαστε για πολλά χρόνια εδώ.

Εμείς δεν έχουμε βάλει ημερομηνία λήξης.. για εσάς δεν ξέρουμε !!!

Βασίλειος Δημ. Σπηλιώτης

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή