Στιγμές 2004 στο TROPHY TOUR powered by OPAP – Κοσμοσυρροή για το τρόπαιο του Euro 2004 στις ποδοσφαιρικές γιορτές σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη

TROPHY TOUR powered by OPAP
Print Friendly, PDF & Email

Πόλος έλξης για χιλιάδες φιλάθλους στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη, έγινε το «τιμημένο» τρόπαιο του 2004, το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004.

Ο Άγγελος Χαριστέας με το τρόπαιο του Euro 2004

Οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004 αναβιώνουν στις ποδοσφαιρικές γιορτές, που πραγματοποιούν ΟΠΑΠ και ΕΠΟ στις γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους.

Φίλαθλοι περιμένουν να φωτογραφηθούν με το κύπελλο στην πλατεία Αριστοτέλους

Από τη Λάρισα μέχρι την Αλεξανδρούπολη

 

Το TROPHY TOUR powered by OPAP ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα από τη Λάρισα, γενέτειρα του Κώστα Χαλκιά. Ο κόσμος υποδέχτηκε το βαρύτιμο τρόπαιο και τον Legend 2004, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με πολύ ενθουσιασμό.

Κόσμος διασκεδάσει παίζοντας subsoccer

Στη Θεσσαλονίκη, δεύτερο σταθμό της κούπας, Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Ζαγοράκης μοιράστηκαν με τους φιλάθλους ιστορίες και αναμνήσεις από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ στη Λάρισα

Στην 3η ημέρα του Trophy Tour, ο Στέλιος Βενετίδης συμμετείχε στην ποδοσφαιρική φιέστα που φιλοξένησε η πόλη καταγωγής του, η Αλεξανδρούπολη.

Οι επόμενες στάσεις του ΤROPHY TOUR powered by OPAP

 

To TROPHY TOUR powered by OPAP, έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι του στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, συνεχίζει την περιοδεία του την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάτρα και την Αθήνα. Την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου, θα βρίσκεται στην Πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα, ενώ τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις διασκεδαστικές δράσεις που έχει οργανώσει ο ΟΠΑΠ, όπως το παιχνίδι του subsoccer, VR παιχνίδια και το ειδικό photo booth, όπου θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το κύπελλο και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για να διεκδικήσουν δώρα.

Συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη
Φωτογραφίες στο photo booth του ΟΠΑΠ μαζί με το τρόπαιο του Euro 2004
O Κώστας Χαλκιάς στο TROPHY TOUR powered by OPAP
Ο Στέλιος Βενετίδης στο TROPHY TOUR powered by OPAP

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή