Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Απόλλων Λάρισας – Κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνων!

Print Friendly, PDF & Email

 

“Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Μαρία Βλαχογιάννη, έκρινε ότι υπάρχει θέμα χειραγώγησης αγώνων του Απόλλωνα Λάρισας και διαβίβασε την υπόθεση στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής”, αναφέρει δημοσίευμα της Live Sport.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα “Εκτός της θεσσαλικής ομάδας κλήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές των Κυανολεύκων, Κώστας Χατζής και Κώστας Σκοόπρα, για να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με αγώνες προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων.

Η υπόθεση εισήχθη στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης αρμοδιότητας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (Ερευνητικό Τμήμα), αφού έλαβε υπόψη της τα άρθρα 13, 25, 26, 27, 28, 29 και 30 του Κώδικα Δεοντολογίας. Το άρθρο 27 αναφέρεται στον προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους, το άρθρο 28 στην απαγόρευση στοιχηματισμού και το άρθρο 29 στον επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα.

Σε πρόσφατη εκδήλωση της Ε.Π.ΑΘΛ.Α δόθηκε στη δημοσιότητα λίστα με τις αναφορές που έγιναν το 2021 για «ύποπτους» αγώνες και η Sportradar είχε στείλει 14 φακέλους αγώνων της Super League 2. Μεταξύ άλλων πρόκειται για τα ματς Απόλλων Λάρισας – Βέροια (0-1), Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας (1-3), ενώ πληροφορίες ήθελαν να έχει αποσταλεί και για το Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας (0-1).”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή