Στις 8/7 συζητείται η προσφυγή των ΟΣΦΠ και ΕΠΣ Πειραιά για τις εκλογές της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα συζητηθεί  η προσφυγή του Ολυμπιακού, του αντιπροέδρου του και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δ. Αγραφιώτη και της ΕΠΣ Πειραιά κατά της απόφασης για τις εκλογές της ΕΠΟ, που λήφθηκε στη ΓΣ της ομοσπονδίας στις 16/6.

Ο Ολυμπιακός, που όπως και η ΕΠΣ Πειραιά είχαν υποβάλλει ένσταση για το θέμα στην έκτακτη ΓΣ, προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΓΣ της ΕΠΟ να προσδιορίσει τις επόμενες εκλογές μέχρι τις 14 Οκωβρίου 2020.

Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι οι επόμενες εκλογές της ΕΠΟ πρέπει να γίνουν έως τις 16 Αυγούστου 2021 διότι η νυν διοίκηση εξελέγη στις 17 Αυγούστου 2017 και άρα τότε συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια.

Αντίθετως, σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ της ΕΠΟ οι εκλογές πρέπει να γίνουν έως τις 14 Οκτωβρίου 2020, αφού η διοίκηση ναι μεν εξελέγη στις 17/8/2017 αλλά αποτελεί συνέχεια της ΠΔΕ που διορίστηκε τον Οκτώβριο του 2016.

Οι προσφυγές

-Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ, Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δίκαιου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ (ΓΣ/ΕΠΟ) αναφορικά με την τροποποίηση των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

-Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ

Διαβάστε ακόμα:

Κατέθεσε ένσταση ο ΟΣΦΠ ζητώντας οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν τον Αύγουστο του 2021

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή