“Στοπ” στο ενδεχόμενο κυβερνητικής παρέμβασης για την ποινή στον Άρη – Δεν έγινε η συνάντηση για την νέα Τούμπα

Print Friendly, PDF & Email

«Στοπ» στο ενδεχόμενο κυβερνητικής παρέμβασης προκειμένου να μην ισχύσει η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στον Άρη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την «υπόθεση Λάσκοφ» έβαλε η κυβέρνηση δια του Άδωνι Γεωργιάδη στην κλειστή σύσκεψη του του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης. Παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, που έγινε ενόψει ΔΕΔ, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μακεδονίας της Κυριακής»: «Ο Σάββας Αναστασιάδης έθεσε το θέμα της τιμωρίας του Άρη που όπως είπε πρέπει να το διαχειρισθεί η κυβέρνηση, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κώστας Γκιουλέκας, παίρνοντας την απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ότι το θέμα αφορά την ΕΠΟ και ότι εκεί υπάρχει το αυτοδιοίκητο.»

 

«Δεν έγινε η συνάντηση ΠΑΟΚ – Μητσοτάκη»

 

«Με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι η συνάντηση που ήταν να γίνει με τον πρωθυπουργό για την πορεία ανάπλασης της Τούμπας τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Η κυβέρνηση λέει ότι δεν προσήλθαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ότι δεν τους ζητήθηκε να είναι παρόντες. (…)

 

Την ίδια στιγμή πάντως -όπως έγινε εμφανές και κατά τη σύσκεψη με τους γαλάζιους βουλευτές- η τιμωρία του Άρη στο ποδόσφαιρο έχει δημιουργήσει αντιδράσεις, κάτι που Φάνηκε τόσο από τις τοποθετήσεις των βουλευτών και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, όσο και από αντίστοιχη δήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Το μόνο που δεν θα ήθελαν αυτήν την περίοδο στην κυβέρνηση είναι μία ΔΕΘ με διαδηλώσεις οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη…»

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή